Γιώργος Μαυρίδης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο παρουσιαστής! – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο Γιώργος Μαυρίδης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο παρουσιαστής! – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο παρουσιαστής! – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό νοσηλεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης. Η είδηση για τον γνωστό παρουσιαστή έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, Ευτυχείτε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται στην πτέρυγα για τους πάσχοντες από κορονοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει το δικό του συγκλονιστικό μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής. «Σόρρυ που δεν το σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στον θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. 

Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι δυστυχώς κόλλησα κι εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα, αλλά για να φτάσω να μπω στο νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. 

Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια» δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι η κατάσταση στη συμπρωτεύουσα είναι εκτός ελέγχου.

Δες το βίντεο με το ρεπορτάζ από το Ευτυχείτε:epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Μαυρίδης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό ο παρουσιαστής! – Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6222656007071372355
Σχόλια
item