Μαρία Πετεβή: Όλα όσα δεν ξέρεις για τη ζωή της Πηνελόπης από τις Άγριες Μέλισσες – Πώς φανταζόταν τον εαυτό της, εάν δεν γινόταν ηθοποιός; Φωτογραφίες

Η Μαρία Πετεβή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, καθώς ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες και η σχέση της με τον ξάδελφό της έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. 

Η τηλεοπτική Πηνελόπη, μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχθεί στην συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι οι χρήστες των social media την αντιπαθούν για τη στάση της. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τη δουλειά της. 

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2016 στη σειρά του Alpha “Αστέρας Ραχούλας”, ενώ το 2018 την είδαμε να συμμετέχει στην σατυρική σειρά του ANT1 “Δέκα μικροί Μήτσοι”.

Η Μαρία Πετεβή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Μεσόγεια. Σπούδασε στο σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών. 

Η ίδια γνώριζε από πολύ μικρή με τι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, όταν πήγαινε στην έκτη δημοτικού είχε εξομολογηθεί στη μητέρα της, μετά το τέλος μιας σχολικής παράστασης που υποδυόταν την κεντρική ηρωίδα, ότι το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός. Και τελικά τα κατάφερε!

Βέβαια, όλη η οικογένειά της αγαπούσε τις τέχνες. Ο πατέρας και ο αδερφός της είναι μουσικοί, με τον πρώτο να κάνει μαθήματα αρμονίου στο σπίτι, συνεπώς η ηθοποιός θυμάται έντονα τον εαυτό της στην παιδική ηλικία της να τραγουδάει δίπλα στους αγαπημένους της. 

Όπως έχει παραδεχθεί, αν δεν γινόταν ηθοποιός, θα γινόταν τραγουδίστρια ρεμπέτικων.

Αν και πολύ μικρή σε ηλικία, η ίδια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ήθος και το ταλέντο της στο χώρο της υποκριτικής. 

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο “Enjoy”, η Μαρία Πετεβή είχε αποκαλύψει και το πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Πηνελόπης, ούσα νεαρή σε ηλικία και χωρίς μεγάλη εμπειρία στο χώρο: 

“Πιστεύω ότι κάτι είδε σε μένα από την αρχή ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, αν και με την ηρωίδα μου, την Πηνελόπη, δεν έχω τίποτα κοινό. 

Είχα στείλει ένα βιογραφικό με μέιλ στην παραγωγή, όταν έμαθα ότι ζητούνται νέες ηθοποιοί, αν και μέσα μου είχα κάποιες επιφυλάξεις επειδή στις καθημερινές σειρές ξέρω ότι δεν μπορεί να υπάρξει ποιότητα. 

Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι η σειρά είναι εποχής και είδα τη σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη, αμέσως ένιωσα ότι θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Η πρώτη επαφή ήταν αναγνωριστική. Μια συζήτηση. Μετά πέρασα από οντισιόν. Έκανα μόνο μία ακρόαση για τον συγκεκριμένο ρόλο της Πηνελόπης. 

Ήμουν πολύ τυχερή. Γιατί άλλοι συνάδελφοί μου έκαναν και οκτώ κάστινγκ και μάλιστα τους έβλεπαν για διάφορους ρόλους. 

Όταν πέρασαν οι μήνες και μπήκαμε καλά μέσα στο ζουμί των ρόλων, ρώτησα τον Λευτέρη Χαρίτο γιατί από την αρχή με πέρασε από οντισιόν μόνο για το ρόλο της Πηνελόπης και αυτός μου απάντησε “γιατί κάτι είδα στο βλέμμα σου”. 

Η Πηνελόπη επικοινωνεί πολύ έντονα με τα μάτια, καθώς δεν την αφήνουν να μιλάει πολύ”. 

Πηγή φωτογραφιών Instagram/ Maria Petevi

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Πετεβή: Όλα όσα δεν ξέρεις για τη ζωή της Πηνελόπης από τις Άγριες Μέλισσες – Πώς φανταζόταν τον εαυτό της, εάν δεν γινόταν ηθοποιός; Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 72219331772837002
item