Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου: Πληροφορίες για δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούς

Μεγάλη ανησυχία από τα κρούσματα κορωνοϊού στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το tempo24, το πρωί υπήρχε η πληροφορία για έναν αστυνομικό υπάλληλο ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. 

Όμως τα δεδομένα άλλαξαν, με την κατάσταση να μοιάζει πολύ πιο σοβαρή. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για 33 διαπιστωμένα κρούσματα σε αστυνομικούς υπαλλήλους.

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι που διαπιστώθηκαν θετικοί έδωσαν δείγματα το Σάββατο και μέχρι σήμερα (Τρίτη) εργάζονταν κανονικά. 

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για αστυνομικούς από διαφορετικές υπηρεσίες, κάτι που προκαλεί τεράστια αναστάτωση για το πόσο και σε ποιους έχει διασπαρεί ο ιός.

Τα 33 πρώτα θετικά κρούσματα είναι ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που δημιουργεί «βραχυκύκλωμα» στη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, καθώς πρόκειται για σχεδόν το 1/4 των υπαλλήλων που υπηρετούν εκεί, οι οποίοι αυτομάτως περνούν σε καθεστώς καραντίνας.

Αμέσως δημιουργείται το ερώτημα πώς και με ποιους θα καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις, δεδομένου του ήδη υψηλού φόρτου εργασίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί εξαιτίας της καραντίνας.

Η κατάσταση έχει σημάνει συναγερμό και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων τεστ, που θα δώσουν την πραγματική εικόνα του προβλήματος.


epirusblog.gr
5 of 5
Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου: Πληροφορίες για δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούς
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7643116653311557565
item