«Αγριες Μέλισσες»: Νέος έρωτας στο Διαφάνι - Ποιοι ήρωες θα έρθουν πιο κοντά «Αγριες Μέλισσες»: Νέος έρωτας στο Διαφάνι - Ποιοι ήρωες θα έρθουν πιο κοντά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Αγριες Μέλισσες»: Νέος έρωτας στο Διαφάνι - Ποιοι ήρωες θα έρθουν πιο κοντά

Συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στις Αγριες Μέλισσες.

Έτσι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να ξετυλίγεται ένας νέος έρωτας που συζητιέται από τον πρώτο κύκλο!

Ο λόγος για τη Ρίζω (Ελένη Καρακάση) και τον Ενωμοτάρχη (Γιώργος Σουξές) που μπορεί να είναι καθημερινά μαζί, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει ούτε υποψία φλερτ μεταξύ τους.

Στον πρώτο κύκλο των Αγριων Μελισσών η Ρίζω, που είναι αυτή που κάνει τα προξενιά στο χωριό, δεν είχε καμία τύχη με τους άντρες. 

Αντίστοιχα και ο Ενωμοτάρχης, παρόλο που η μητέρα του (Αλίκη Αλεξανδράκη) του γκρινιάζει ότι έχει μείνει γεροντοπαλίκαρο και πρέπει να νοικοκυρευτεί, δεν έχει βρει ακόμα τη γυναίκα των ονείρων του.

Σύμφωνα όμως με την On Time, στα επόμενα επεισόδια, η Ρίζω και ο Προύσαλης θα έρθουν πιο κοντά και το προξενιό θα γίνει από τη Δέσπω, τη μητέρα του, η οποία καλοβλέπει τη Ρίζω εδώ και καιρό.

Οι δυο 

Οι δύο γυναίκες έχουν ιδιαίτερη σχέση μιας και η Δέσπω είναι σχεδόν κατάκοιτη χρόνια και αυτή που την περιποιείται είναι η Ρίζω! Βλέποντας, λοιπόν, πόσο καλή είναι, κάποια στιγμή θα βάλει λόγια στον γιο της, προκειμένου να τον επηρεάσει να τη δει με άλλο μάτι.


epirusblog.gr
5 of 5
«Αγριες Μέλισσες»: Νέος έρωτας στο Διαφάνι - Ποιοι ήρωες θα έρθουν πιο κοντά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6634883088604891253
Σχόλια
item