Πρέβεζα: ΟΧΙ στο κλείσιμο της Πειραιώς στο Θεσπρωτικό – Ομαδική απόσυρση καταθέσεων αν επιμείνει ο τραπεζίτης

Η Τράπεζα Πειραιώς  διαθέτει το  μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στη χώρα,  το οποίο οφείλετε  στην Αγροτική  Τράπεζα  και τη δυναμική του πελατολογίου της, κυρίως  στους αγρότες.

Ειδικά σε αυτή την δυσμενή οικονομική συγκυρία  οφείλει  να σταθεί αρωγός στον πρωτογενή τομέα και όχι να γυρίζει την πλάτη στους ανθρώπους της επαρχίας κλείνοντας υποκαταστήματα σε αγροτικές περιοχές.

Η πολιτική του «λουκέτου», παρά την αυξημένη κερδοφορία , φανερώνει το σκληρό πρόσωπο της διοίκησης της Πειραιώς  που αδιαφορεί για την αναπτυξιακή συρρίκνωση  περιοχών όπως το Θεσπρωτικό, τα χωριά της Λάκκας και την Κρανιά  κατεβάζοντας  έτσι το προσωπείο του άξιου θεσμικού διαδόχου της Αγροτικής Τράπεζας.

Ως δημοτικός σύμβουλος  αλλά και ως δημότης και πελάτης  δηλώνω την έντονη δυσαρέσκειά μου για το  κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Θεσπρωτικό.

Θεωρώ επιβεβλημένη την άμεση και οργανωμένη  παρέμβαση στη Διοίκηση της Τράπεζας, καθώς και στον αρμόδιο υπουργό, για να ανατραπεί άμεσα η αδιανόητη απόφαση  κλεισίματος του μοναδικού  τραπεζικού καταστήματος στην περιοχή μας.

Προτείνω την άμεση σύσταση Επιτροπής Αγώνα που θα αποτελείτε από όλους τους παράγοντες της περιοχής , δημοτικούς συμβούλους, τοπικά συμβούλια, συλλόγους, επαγγελματίες, αγρότες και συνδημότες , με σκοπό την έγγραφη διαμαρτυρία – και όποιας άλλης μορφής αποφασιστεί -και τη συλλογή υπογραφών για την ανάκληση της καταστροφικής αυτής απόφασης .

Σε περίπτωση που συνεχιστεί η υποτίμηση της περιοχής μας  και δεν μεταπειστούν οι ιθύνοντες, η ομαδική κατεύθυνση καταθέσεων μας προς άλλες τράπεζες αποτελεί μονόδρομο.

Κωνσταντίνος Απ. Παπαδιώτης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Τ.Κ. Κρανιάς Δήμος Ζηρού

 

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: ΟΧΙ στο κλείσιμο της Πειραιώς στο Θεσπρωτικό – Ομαδική απόσυρση καταθέσεων αν επιμείνει ο τραπεζίτης
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 697924722347995704
item