Η νέα φωτογραφία της Λιλίκας Παντζοπούλου που έφερε την αντίδραση της Ελένης Η νέα φωτογραφία της Λιλίκας Παντζοπούλου που έφερε την αντίδραση της Ελένης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η νέα φωτογραφία της Λιλίκας Παντζοπούλου που έφερε την αντίδραση της Ελένης

Πριν από λίγες ώρες η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου, ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η Ελένη εννοείται πως έκανε το δικό της σχόλιο.

Η φωτογραφία ήταν από παραλία της Άνδρου όπου η Ελένη ξέρουμε πως έχει ιδιαίτερη αγάπη στο συγκεκριμένο μέρος.

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη


Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

πεθερά Ελένης Μενεγάκη

Λιλίκα Παντζοπούλου: Σούσουρο με το μυστικό που κρατούσε κρυφό η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη

Λίγοι γνώριζαν ένα οικογενειακό μυστικό του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο έγινε γνωστό το 2016, μέσα από ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας και αγορά την μητέρα του, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Μπορεί να έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση και το γάμο του με την αγαπημένη παρουσιάστρια, ωστόσο δεν γνωρίζουμε πολλά για τη δική του ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της το 2016, η Λιλίκα Παντζοπούλου είχε αποκαλύψει στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα μπορεί να εκμεταλλευτεί μετά τον θάνατό της.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα, η οικογένεια Παντζόπουλου, αυτή δηλαδή που αποτελείται από την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη τους Μαρίνα, είναι εξασφαλισμένη για το μέλλον αφού το ποσό είναι υπέρογκο.

Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, τον Λευτέρη Παντζόπουλο.

epirusblog.gr
5 of 5
Η νέα φωτογραφία της Λιλίκας Παντζοπούλου που έφερε την αντίδραση της Ελένης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3025897442749264883
Σχόλια
item