Άρτα: Στο τελικό στάδιο ο εμπλουτισμός δικτύου ύδρευσης Βαθύ Διάσελλο-Μαργαρίτη Άρτα: Στο τελικό στάδιο ο εμπλουτισμός δικτύου ύδρευσης Βαθύ Διάσελλο-Μαργαρίτη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στο τελικό στάδιο ο εμπλουτισμός δικτύου ύδρευσης Βαθύ Διάσελλο-Μαργαρίτη

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. Πρόκειται για τον εμπλουτισμό του δικτύου ύδρευσης Βαθύ Διάσελλο - Μαργαρίτη, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

Το έργο αυτό αναμένεται να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα λειψυδρίας των οικισμών: Άνω Πέτρα , Σέλλινα, Διάσελλο, Δομοσκός, Κλειδί, Περδικορράχη, Αγία Παρασκευή, Ακροποταμιά, Παλαιοχωράκι, Δημαριό του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και Μέγκλα, Μαρκινιάδα, Ζυγός, Φωτεινό του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Με το συγκεκριμένο έργο υπολογίζεται ότι για 8 μήνες θα βγαίνουν εκτός λειτουργίας τα αντλιοστάσια στο Δόσιο τα οποία θα ενεργοποιούνται όταν και αν απαιτείται τους καλοκαιρινούς μήνες εξοικονομώντας χρήματα από την ενεργοβόρα τους λειτουργία και ταυτόχρονα την απροβλημάτιστη παροχή νερού στις δεξαμενές όλων των οικισμών.

Για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ 2014 - 2020 καταλυτικά βοήθησε το αλληλέγγυο πνεύμα, η συνεισφορά και η συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νικολάου Σκουφά η οποία θα έχει την επίβλεψη του έργου και η οποία συνεργάστηκε απόλυτα για το επιθυμητό αποτέλεσμα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στο τελικό στάδιο ο εμπλουτισμός δικτύου ύδρευσης Βαθύ Διάσελλο-Μαργαρίτη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4783578744350062885
Σχόλια

Τα καλύτερα

item