Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου, ούτε ρούτερ δεν βρήκα

Την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα στη δευτερολογία του στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας στη δευτερολογία του απαντώντας στη δευτερολογία του Πρωθυπουργού, υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε επί είκοσι λεπτά για να πει ότι φταίνε οι προηγούμενοι, αλλά και για να καλύψει του Γεωργιάδη και Γεραπετρίτη.

Προκειμένου να ενισχύσει τα λεγόμενά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε κάποιο ανέκδοτο. 

«Υπάρχει ένα ανέκδοτο με τον πρωθυπουργό που αναλαμβάνει και βρίσκει στο γραφείο του τρεις επιστολές από τον προηγούμενο» ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφοντας στη συνέχεια ότι ο πρωθυπουργός του ανεκδότου που περιγράφει, ανοίγει την πρώτη επιστολή και λέει μέσα «πες ότι φταίνε οι προηγούμενοι». 

Η δεύτερη επιστολή γράφει «πες ότι φταίνε οι υπουργοί σου». Και η τρίτη επιστολή λέει «ετοίμαζε τη δική σου επιστολή».

Ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα, συμπλήρωσε απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό ότι η κυβέρνηση είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο που λέει ότι φταίνε οι προηγούμενοι, προβλέποντας ότι σύντομα θα πει ότι φταίνε οι υπουργοί του και θα κάνει ανασχηματισμό και εν συνεχεία θα πάει σε εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά, ζήτησε το λόγο λέγοντας «Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου, ούτε ρούτερ δεν βρήκα».


epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εγώ δεν βρήκα τρεις επιστολές στο Μαξίμου, ούτε ρούτερ δεν βρήκα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8136934458293257257
item