Πρέβεζα: Συνάντηση με το δήμαρχο Πάργας πραγματοποίησε το «σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας» Πρέβεζα: Συνάντηση με το δήμαρχο Πάργας πραγματοποίησε το «σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνάντηση με το δήμαρχο Πάργας πραγματοποίησε το «σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας»

Παράσταση στο δήμαρχο Πάργας πραγματοποίησαν τα μέλη της ΛΑΝΤΖΑ  και μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο τουρισμό – επισιτισμό  Πάργας, Κατέμη Μαρία  και Υφαντή  Έλσα.  

Μαζί τους  και το παλιό μέλος του ΔΣ του σωματείου και εργαζόμενος στον επισιτισμό  Αποστόλου Γιώργος και το μέλος της διοίκησης του Εργατικού  Κέντρου Πρέβεζας Νάνος Βαγγέλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε  καλό κλίμα μετά  από  απόφαση του σωματείου της Πάργας  στα πλαίσια καλέσματος του σωματείου τουρισμού – επισιτισμού της Αττικής το οποίο πραγματοποίησε απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα στις 2 Νοέμβρη.

Στη συνάντηση με το δήμαρχο Πάργας κ Ζαχαριά  ζητήθηκε να μπει ως θέμα στο δημοτικό  συμβούλιο τα προβλήματα των εργαζομένων-ανέργων της περιοχής .  Το αίτημα έγινε δεκτό και στην περίπτωση  διαδικτυακής συνεδρίασης .

Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό –τουρισμό θα συνεχίσουν τη δράση τους το επόμενο διάστημα με βάση τις αποφάσεις που έχουν πάρει.  

Θα παρουσιάσουν το  πλαίσιο αιτημάτων που έχουν αποφασίσει στο δημοτικό συμβούλιο και καλούνε σε αγώνα ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα Βρούτση και στη συσπείρωση των εργαζομένων στο σωματείο  τους

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνάντηση με το δήμαρχο Πάργας πραγματοποίησε το «σωματείο εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό Πάργας»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1030780752039084517
Σχόλια

Τα καλύτερα

item