Απάτη εις βάρος του Σάκη Ρουβά - Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη

Θύμα απάτης έπεσε ο Σάκης Ρουβάς και έπειτα από τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια. Στο πλευρό του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό, η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, η οποία κοινοποίησε την ανάρτηση του.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τους ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το όνομα του, με σκοπό να τους προστατεύσει από τυχόν απάτες, ενώ όπως δήλωσε θα μιλήσει με τις αρμόδιες αρχές για την επίλυση του θέματος.

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για την απάτη εις βάρος του - Την ανάρτησε και η Κάτια Ζυγούλη

«Με αφορμή διάφορα μηνύματα που λαμβάνω το τελευταίο διάστημα από γνωστούς και φίλους, για ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς καμία σχετική άδεια το όνομα μου, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση.

Όλες οι αναρτήσεις και οι συνεργασίες μου, εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο στους επίσημους λογαριασμούς μου στα social media, οι οποίοι έχουν και τη σχετική επισήμανση (verified).

Επιφυλάσσομαι να απευθυνθώ άμεσα στις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης», γράφει η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά, λίγες ημέρες μετά την φωτογραφία με τη Ζυγούλη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Σάκης Ρουβά θύμα απάτης


epirusblog.gr
5 of 5
Απάτη εις βάρος του Σάκη Ρουβά - Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7948638317560638325
item