Μέγκι Ντρίο: Κατηγορεί την Ιωάννα Τούνη για απειλητικά μηνύματα Μέγκι Ντρίο: Κατηγορεί την Ιωάννα Τούνη για απειλητικά μηνύματα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μέγκι Ντρίο: Κατηγορεί την Ιωάννα Τούνη για απειλητικά μηνύματα

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνίστριες την Ιωάννα Τούνη και τη Μέγκι Ντρίο. 

Αφορμή στάθηκε η αντίδραση της δεύτερης στα όσα υποστήριξε η Ιωάννα Τούνη για τη συνομιλία που είχε με τη Σάσα Σταμάτη και την επίμαχη δήλωση με τα 800ευρώ. 

Τώρα ωστόσο η Μέγκι επέστρεψε με μια νέα σειρά από stories κατηγορώντας την Ιωάννα Τούνη πως βάζει τους φίλους σου να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα.

“Αυτό το στόρι ανεβαίνει και είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το πρόσωπο αυτό. Είναι η απάντησή μου στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη. Λοιπόν γλυκιά μου Ιωάννα, επειδή δε με ξέρεις απειλές όμως και απειλητικά μηνύματα με το gang στου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. 

Θα σου έδινα μια συμβουλή, έτσι όπως κάνεις σοβαρές δηλώσεις καλό θα είναι να μου απαντάς η ίδια και όχι να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα μέσα από το gang σου στη Θεσσαλονίκη. 

Πέρα από αυτό όμως κάτι άλλο που επίσης ήθελα να σου πω είναι ότι αφού δε με ξέρεις googlαρέ με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους.
epirusblog.gr
5 of 5
Μέγκι Ντρίο: Κατηγορεί την Ιωάννα Τούνη για απειλητικά μηνύματα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7868201184681988985
Σχόλια
item