Τζούλια Νόβα: Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο και ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε και πάλι την πόρτα της Τζούλιας Νόβα. Η ξανθιά καλλονή μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο που ασχολείται με τα extreme sports.

Η Τζούλια Νόβα μιλά για πρώτη φορά για αυτό το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει. 

“Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. 

Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου¨ λέει και συνεχίζει τονίζοντας πως πριν γίνουν ζευγάρι έκαναν παρέα, “Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά. 

Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ανέφερε, “είναι πολύ νωρίς για την ώρα” ενώ για την επαγγελματική της ζωή σχολίασε πως είναι όλα ένα μπάχαλο καθώς ο κορονοϊος ανέτρεψε τα σχέδιά της.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζούλια Νόβα: Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο και ξεκαθαρίζει την κατάσταση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2000416523599466520
item