Καισαριανή: Έφοδος της Αστυνομίας σε γυμναστήριο που λειτουργούσε εν κρυπτώ

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει για τα καλά τα γυμναστήρια που συνεχίζουν και λειτουργούν εν κρυπτώ, παρά τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού. 

Το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί του Α.Τ. Καισαριανής πραγματοποίησαν έφοδο σε ένα από αυτά αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση.

Πρόκειται για γυμναστήριο κοντά στο σκοπευτήριο, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν για έλεγχο και να διαπιστώνουν ότι εντός του χώρου βρίσκονταν άτομα παρότι τελεί σε αναστολή λειτουργίας.

Όταν μπήκαν μέσα οι άνδρες του Α.Τ. Καισαριανής, εντόπισαν τον προσωρινά υπεύθυνο και άλλα έξι άτομα (σ.σ. 3 απ’ αυτά μάλιστα γυμνάζονταν την ώρα που μπήκε μέσα η ΕΛ.ΑΣ.).

Όλοι τους φορούσαν μάσκες, αλλά δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στον χώρο.

Με συνοπτικές διαδικασίες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ σε κάθε έναν απ’ τους πελάτες, ενώ διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ κόπηκε στον προσωρινά υπεύθυνο και 5.000 ευρώ στην επιχείρηση.

Μάλιστα, ο προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά τον σχηματισμό δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Αυτόφωρο διατάχθηκε και για τους δύο ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου, που αναζητήθηκαν από την Αστυνομία, ενώ ο χώρος σφραγίστηκε προσωρινά. 

Φωτογραφία αρχείου 

epirusblog.gr
5 of 5
Καισαριανή: Έφοδος της Αστυνομίας σε γυμναστήριο που λειτουργούσε εν κρυπτώ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1697920459875911899
item