Δανάη Μιχαλάκη: Ο σύντροφος της Γιώργος Παπαγεωργίου, αποκαλύπτει – Το ενδεχόμενο του γάμου και ο ανταγωνισμός στη σχέση τους

Δεν χωρά αμφιβολία πως ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγριες Μέλισσες και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ οι φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Η νεαρή ηθοποιός γενικά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και δεν επιδιώκει να απασχολεί με τίποτα άλλο πέρα από τη δουλειά της. 

Ωστόσο, μετά την προβολή που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα, δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή η σχέση που διατηρεί με κούκλο και ταλαντούχο συνάδελφό της. 

“Προτιμώ να δίνω στον έρωτα τον απόλυτο ρόλο. Κάτι σαν πρωταγωνιστή” λέει ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην Real News και αποκαλύπτει αν υπάρχουν ανταγωνισμοί ανάμεσά τους: “Εμείς δεν έχουμε αφήσει καθόλου χώρο για ανταγωνισμούς στη σχέση μας”.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega “Σχεδόν Ενήλικες”, δηλώνει έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, όμως, όταν οι ερωτήσεις στρέφονται στον γάμο του – ο οποίος λέγεται ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει το καλοκαίρι του 2021 – είναι ιδιαίτερα λακωνικός: “Μπορεί ίσως να ενδιαφέρει κάποιους, αλλά προτιμούμε ο γάμος μας να αφορά κυρίως εμάς τους δύο”.

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Φωτογραφίζουν ο ένας τον άλλο στο δωμάτιό του πάνω στη θάλασσα! [pics]

Η τρυφερότητα του είναι έκδηλη όταν μιλά για το στοιχείο του χαρακτήρα της Δανάης, που τον κέρδισε: “Δεν είναι άλλο από την καλοσύνη της”.

epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη: Ο σύντροφος της Γιώργος Παπαγεωργίου, αποκαλύπτει – Το ενδεχόμενο του γάμου και ο ανταγωνισμός στη σχέση τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 291188927321835346
item