Θεσπρωτία: Σε ετοιμότητα για το χειμώνα η περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας Θεσπρωτία: Σε ετοιμότητα για το χειμώνα η περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Σε ετοιμότητα για το χειμώνα η περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας για την αντιμετώπιση προβλημάτων, που ενδεχομένως προκύψουν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. 

Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε από τη μέσω τηλεδιάσκεψης- συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου, που έγινε με την Προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και τις τοποθετήσεις, που έγιναν από Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, την 8η Ταξιαρχία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία,  εκπροσώπους δημοσίων οργανισμών, του ΤΕΕ  και εθελοντικών οργανισμών. με την Δ/ση Πολιτικής Προστασίας και την Τροχαία ώστε να μην προκύπτουν κυκλοφοριακά ζητήματα.  

Συνοπτική ενημέρωση για την προετοιμασία, που έγινε στην Περιφερειακή  του Ενότητα έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης  Θεσπρωτίας Θ. Πιτούλης.

Ένα από τα ζητήματα, που τέθηκαν, ήταν και η απομάκρυνση νεκρών πλατάνων από ποταμούς,  που  προκαλούν κινδύνους για πλημμυρικά φαινόμενα. 

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Σε ετοιμότητα για το χειμώνα η περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7728129509653494395
Σχόλια

Τα καλύτερα

item