Γιάννενα: Εισαγγελική Παρέμβαση Για Το Ιδιωτικό Γηροκομείο Ζητά Ο Διοικητής Της 6ης ΥΠΕ Γιάννενα: Εισαγγελική Παρέμβαση Για Το Ιδιωτικό Γηροκομείο Ζητά Ο Διοικητής Της 6ης ΥΠΕ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εισαγγελική Παρέμβαση Για Το Ιδιωτικό Γηροκομείο Ζητά Ο Διοικητής Της 6ης ΥΠΕ

Εισαγγελική παρέμβαση για τη διερεύνηση των συνθηκών λειτουργίας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον ιδιωτικό Οίκο Ευγηρίας στα Ιωάννινα στο οποίο έχουν ήδη επιβεβαιωθεί 26 κρούσματα κορωνοϊού ανάμεσα στους 55 τροφίμους  ζήτησε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ όπως δήλωσε στην Ερτ Ιωαννίνων.

Ο κ.Καρβέλης επιβεβαίωσε ότι  5 ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, το οποίο έχει δυναμικότητα 8 κλίνες.

Τέλος ενημέρωσε ότι από τη Δευτέρα θα τεθεί σε λειτουργία και 4η κλινική λοιμωδών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με δυναμικότητα 24 κλίνες αλλά και 24 ακόμα κλίνες στο Πολυδύναμο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα. 

Δήλωσε δε ότι υπάρχει επάρκεια νοσηλευτικού προσωπικού αλλά ότι απαιτείται ιατρικό προσωπικό και ότι η 6η ΥΠΕ είναι διατεθειμένη «να πάρει όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν ακόμα και από τον ιδιωτικό τομέα».

Ερτ Ιωαννίνων

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εισαγγελική Παρέμβαση Για Το Ιδιωτικό Γηροκομείο Ζητά Ο Διοικητής Της 6ης ΥΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1476730307858200794
Σχόλια
item