Γιατί οι 50άρηδες έχουν τόση πέραση;

Οι άνδρες που έχουν συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται. Έχουν βαφτίσει εμπειρίες, τα λάθη της νεότητάς τους και βαδίζουν μεθοδικά και προγραμματισμένα το φλερτ με το άλλο φύλο.

Οι γυναίκες υποκλίνονται στην ευφυΐα και την ωριμότητά τους, αλλά δεν σαγηνεύονται μόνο από την αβρότητα και τον ιπποτισμό τους.

Ιδού οι 7 λόγοι που οι 50άρηδες είναι γοητευτικοί

Είναι ώριμοι
Οι άντρες είναι σαν το καλό κρασί. Χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και, μάλιστα, περισσότερο χρόνο από αυτόν που χρειάζονται οι γυναίκες, οπότε στα 50 τους έχουν πλέον διαμορφώσει τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους και γνωρίζουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να συμπεριφερθούν.

Έχουν γκρίζους κροτάφους
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα γκρίζα μαλλιά προσδίδουν γοητεία στον άντρα. Θέλετε αποδείξεις; Τζορτζ Κλούνει, Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζεφ Μπρίτζες, Σον Κόνερι, χρειάζεται να πούμε κι άλλους;

Έχουν εμπειρία στο κρεβάτι
Ένας 50άρης ξέρει, ότι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το σεξ δεν χωράει βιασύνες και επικεντρώνεται τόσο στην ευχαρίστηση τη δική του, όσο και της συντρόφου του. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Science Daily αναφέρει ότι οι άντρες 50 ετών είναι πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με τους άντρες στα 30 ή τα 40 τους.

Δεν αργούν στα ραντεβού
Σε αυτή την ηλικία ένας άντρας είναι πιο ώριμος, συνεπής και κατασταλαγμένος και πιο οργανωμένος. Σε κάθε περίπτωση εννοεί αυτό που λέει.

Είναι οικονομικά κατασταλαγμένοι
Μπορεί να έχει οικονομική άνεση ή να έχει έναν μέσο μισθό, αλλά σε κάθε περίπτωση ξέρει που βαδίζει- ακόμη και στην μνημονιακή Ελλάδα. Στα 50 του, ένας άντρας έχει ήδη δρομολογήσει την καριέρα του και η επαγγελματική του ζωή δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ξέρει οτι τα ρίσκα είναι για τους νέους.

Ξέρουν ότι πρέπει να πληρώσουν στο πρώτο ραντεβού
Τέλος στο άγχος του λογαριασμού στο πρώτο ραντεβού. Ένας άντρας 50 ετών δεν πρόκειται να σας ζητήσει να πληρώσετε τον λογαριασμό του φαγητού μισό μισό, ούτε να σφυρίξει αδιάφορα για να τον πληρώσετε εσείς αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι το savoir vivre ορίζει να πληρώσει εκείνος.

Δεν ψάχνουν μία γυναίκα να τον νταντεύει
Ένας άντρας στα 50 του δεν ψάχνει μία γυναίκα για να αντικαταστήσει τη μητέρα του. Είναι αυτάρκης, ανεξάρτητος και ξέρει πως να φροντίσει τον εαυτό του. Ο λόγος που αναζητά μία σύντροφο δεν είναι για να του μαγειρεύει και να του πλένει, αλλά επειδή θέλει μια ευγενική συντροφιά και καλή παρέα για να ξανανιώσει νέος
epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί οι 50άρηδες έχουν τόση πέραση;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 503586768210600052
item