Ήγουμενίτσα: 4 και πλέον εκ. για τη διεθέτηση του ρέματος "Ξηροποτάμου" στην Ηγουμενίτσα... Ήγουμενίτσα: 4 και πλέον εκ. για τη διεθέτηση του ρέματος "Ξηροποτάμου" στην Ηγουμενίτσα... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: 4 και πλέον εκ. για τη διεθέτηση του ρέματος "Ξηροποτάμου" στην Ηγουμενίτσα...

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το έργο με τίτλο  «ΕΡΓΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» και προϋπολογισμό  4.339.610,72 €.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για το εν λόγω έργο, τη μελέτη εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηγουμενίτσας και προτάθηκε για ένταξη από την Περιφέρεια Ηπείρου, που είναι και ο κύριος του έργου, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, την άριστη συνεργασία μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας και Περιφέρειας Ηπείρου.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά στη διευθέτηση του ρέματος Ξηροποτάμου με ορθογωνική διατομή από οπλισμένο σκυρόδεμα για  συνολικό μήκος 560 m που βρίσκεται στην 1η Πολεοδομική Ενότητα της Ηγουμενίτσας. 

Το έργο πλαισιώνεται και από τα συνοδά έργα αρχαιολογικών ερευνών και σωστικών εργασιών καθώς και από υποέργο για τις μετατοπίσεις δικτύων ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: katoci.blogspot.com

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: 4 και πλέον εκ. για τη διεθέτηση του ρέματος "Ξηροποτάμου" στην Ηγουμενίτσα...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7344163788064649294
Σχόλια
item