Οι ελληνίδες παρουσιάστριες παίρνουν θέση υπέρ της Ιωάννας Παππά και όλων των γυναικών που γίνονται μαμάδες μετά τα 40! (video)

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε, το βράδυ της Τετάρτης, η ηθοποιός Ιωάννα Παππά, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια για την απόφασή της να γίνει μαμά μετά τα 40 της χρόνια. 

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, της είπαν ότι είναι ντροπή αυτή η απόφασή της.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές τις ηθοποιού, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες αποφάσισαν να πάρουν θέση και να εκφράσουν την ενόχλησή τους με όλους αυτούς που κρίνουν το πότε μια γυναίκα πρέπει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. 

Την αρχή έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό η οποία ανέφερε: “Δεν μπορώ να σχολιάσω πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί… Για μένα δεν υπάρχουν όρια, είναι κάτι πολύ προσωπικό που το ορίζει κάθε γυναίκα από τις επιλογές της, από το σώμα της… 

Είναι μια προσωπική επιλογή που δεν χωράει κανένα σχόλιο, είτε είσαι 20, είτε είσαι 30, είτε είσαι 40, είτε είσαι 50. Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Είτε θέλεις, είτε δεν θέλεις. 

Εγώ θα αποφασίσω αν θέλω να κάνω ένα παιδί ή όχι. Σε όποια ηλικία. Δεν μπορεί να μου το ορίσει κανείς άλλος. Κι εγώ τώρα το ζω έντονα από την άλλη πλευρά. Πότε θα κάνεις παιδάκι, μου λένε”.

Και η Ιωάννα Μαλέσκου όμως, μέσα από την δική της εκπομπή ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένη, “Ποιος άνθρωπος τα σκέφτεται, πόσο μάλλον τα γράφει αυτά; Αλήθεια πείτε μου. 

Τι έχει μέσα στη ψυχή του αυτός ο άνθρωπος; Γιατί γράφετε μηνύματα, τα οποία αν εσείς σκεφτόσασταν ότι θα τα διαβάζατε, αν ήσασταν εσείς οι παραλήπτες, θα σας φαρμάκωναν και ειλικρινά θα σας έκαναν να σκεφτείτε ότι γύρω μας κάτι δεν πάει καλά. 

Δεν τα γράφεις αυτά τα πράγματα. Είναι ευλογία να γίνει μάνα μια γυναίκα, σε ό,τι ηλικία επιλέξει. Και μπράβο σε όλες εκείνες τις μανούλες, οι οποίες όσο περνούν τα χρόνια προσπαθούν και θέλουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους. 

Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει παιδί σε ό,τι ηλικία μπορεί βιολογικά και δύναται να το καταφέρει. Άλλες γυναίκες προσπαθούν και δε μπορούν να κάνουν παιδάκι. 

Γίνομαι έξαλλη όταν τα ακούω αυτά. Και ξέρετε τι με πειράζει περισσότερο; Όταν γυναίκες σε γυναίκες σκέφτονται και μιλούν και γράφουν. Θα μου πεις στα social media είναι λίγο σαθρό το περιβάλλον που τα γράφεις. Αλλά μην τα λέτε αυτά σε άλλες γυναίκες, μην το κάνετε αυτό”.

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βέβαια μέσα από τη δική της εκπομπή έκανε το δικό της σχόλιο.

“Αυτό είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί μια γυναίκα να μη μπορούσε να κάνει παιδί. Εκεί παιδιά είναι κακό. Σου ήρθε η ευκαιρία, στο έδωσε ο Θεός πρέπει να το απολαύσεις. Για ποιο λόγο να πεις σε μια τέτοια γυναίκα μια κακία;” σχολίασε.





epirusblog.gr
5 of 5
Οι ελληνίδες παρουσιάστριες παίρνουν θέση υπέρ της Ιωάννας Παππά και όλων των γυναικών που γίνονται μαμάδες μετά τα 40! (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4551911296048435608
item