Άρτα: Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου» διοργανώνει τον 2ο Πανηπειρωτικό διαγωνισμό εφηβικού διηγήματος με ελεύθερο θέμα

 

Ο Σύλλογος ‘Αρτας «Οι Φίλοι του Βιβλίου» διοργανώνει τον 2ο Πανηπειρωτικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος με ελεύθερο θέμα.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν έφηβοι ηλικίας από 14 έως και 18 ετών, που έχουν γεννηθεί ή διαμένουν στην περιφέρεια Ηπείρου. Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 30/11/20 και λήγει στις 31/03/2021.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με ένα μόνο διήγημα. Η έκταση του κάθε διηγήματος θα πρέπει να είναι μεταξύ 1.000 και 5.000 λέξεων.

Οι διαγωνιζόμενοι για λόγους αντικειμενικότητας θα συμμετέχουν υπογράφοντας το διήγημά τους με ψευδώνυμο. Δηλώνουν επίσης το τηλέφωνο ή το e-mail τους για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Τα διηγήματα που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι πρωτότυπα. Δεν πρέπει να έχουν βραβευτεί ή υποβληθεί σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό ή σε λογοτεχνικό εργαστήριο ή σεμινάριο. Επίσης να μην έχουν εκδοθεί ή δημοσιευθεί σε βιβλίο ή άλλο μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό.

Τα κείμενα θα πρέπει να αποσταλούν είτε στο e-mail του Συλλόγου (filoi.bibliou@yahoo.gr), είτε ταχυδρομικά με επιστολή στη Διεύθυνση: Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου» , Φιλλελήνων 9 , Άρτα 47132 και με την επισήμανση «για το διαγωνισμό εφηβικού διηγήματος».

Θα δοθούν 3 βραβεία : 1ο, 2ο και 3ο .

Την κριτική επιτροπή αποτελούν:
Δημήτρης Πεπώνης, φιλόλογος, μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου
Ρένα Τριχιά- Μανακανάτα, φιλόλογος
Βασίλης Παππάς , δημοσιoγράφος

Για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο e-mail του συλλόγου: filoi.bibliou@yahoo.gr

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Σοφία Εξάρχου Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου

Πηγή: taxydromosartas.gr

epirusblog.gr
5 of 5
 
Άρτα: Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Βιβλίου» διοργανώνει τον 2ο Πανηπειρωτικό διαγωνισμό εφηβικού διηγήματος με ελεύθερο θέμα
epirusblog.gr
5 of 5
 
Αρτα 7545412474116206476
item