Πρέβεζα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τον Σύλλογο "ΕΛΠΙΣ" Καναλακίου Πρέβεζα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τον Σύλλογο "ΕΛΠΙΣ" Καναλακίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τον Σύλλογο "ΕΛΠΙΣ" Καναλακίου

Εθελοντική αιμοδοσία με πολλαπλά μηνύματα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου (Εμπορικό Κέντρο Καναλακίου) ώρες 9.00-12.30 από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "ΕΛΠΙΣ".

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος μπορεί ο κορονοιός να μας ανάγκασε να μείνουμε στο σπίτι οι ανάγκες σε αίμα όμως των συνανθρώπων μας δεν σταματάνε. "Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία έχει προκαλέσει επιπλέον μείωση των αποθεμάτων αίματος σε όλη την Ελλάδα.

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών και τηρώντας αυστηρά τους κανόνες που έχουν οριστεί από τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας εξασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων μας" αναφέρει η ανακοίνωση καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν (εφόσον η υγεία τους το επιτρέπει) στην αιμοδοσία.

Για την μετακίνησή τους θα τσεκάρουν το Β1 και θα γράψουν την ακριβή οδό που γίνεται η αιμοδοσία, η οποία είναι Κύπρου 17.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τον Σύλλογο "ΕΛΠΙΣ" Καναλακίου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1259048257866263551
Σχόλια
item