Αμερικανικές εκλογές 2020: Ενισχύεται η ασφάλεια του Τζο Μπάιντεν - Επιστρατεύονται περισσότεροι μυστικοί πράκτορες Αμερικανικές εκλογές 2020: Ενισχύεται η ασφάλεια του Τζο Μπάιντεν - Επιστρατεύονται περισσότεροι μυστικοί πράκτορες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αμερικανικές εκλογές 2020: Ενισχύεται η ασφάλεια του Τζο Μπάιντεν - Επιστρατεύονται περισσότεροι μυστικοί πράκτορες

 

Η σκιά του Τζο Μπάιντεν γίνονται οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ την ώρα που ο Δημοκρατικός υποψήφιος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washington Post», η υπηρεσία που είναι αρμόδια για την ασφάλεια του προέδρου και του Λευκού Οίκου στέλνει επιπλέον μυστικούς πράκτορες στο Ντέλαγουερ για την ασφάλεια του Μπάιντεν -προεξοφλώντας πιθανώς την επικράτησή του, καθώς έχει προβάδισμα 1096 ψήφων στην Τζόρτζια.

Ο Μπάιντεν θα παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια μέρα στο Ουίλμινγκτον, απ' όπου πιθανώς να εκφωνήσει σήμερα έναν σημαντικό λόγο, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μυστικές υπηρεσίες έχουν αναπτύξει δεκάδες πράκτορες στο συνεδριακό κέντρο «Chase Center», όπου έχει καταλύσει ο Μπάιντεν και το εκλογικό του επιτελείο.

Εντός της ημέρας αναμένονται κι άλλοι πράκτορες.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο αριθμός των πρακτόρων στο Ουίλμινγκτον δεν αντιστοιχεί σε εκείνον που διατίθεται για έναν εκλεγμένο πρόεδρο, ενώ εκπρόσωπος της υπηρεσίας αρνήθηκε να αποκαλύψει δημοσίως τα μέτρα ασφάλειας.

epirusblog.gr
5 of 5
 
Αμερικανικές εκλογές 2020: Ενισχύεται η ασφάλεια του Τζο Μπάιντεν - Επιστρατεύονται περισσότεροι μυστικοί πράκτορες
epirusblog.gr
5 of 5
 
κοσμος 1016445812591187275
Σχόλια
item