Χριστίνα Παππά: «Το καλοκαίρι έβγαινα με κάποιον που πήγαινε σε πάρτι για 20χρονα… ξενέρωσα»

H Χριστίνα Παππά μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε σε πρόσφατη σχέση της και εξήγησε για ποιο λόγο... ξενέρωσε.

«Σύντροφο ούτε έχω, ούτε θέλω προς το παρόν. Το καλοκαίρι έβγαινα με έναν συνομήλικό μου. Μου άρεσε πολύ. Βρεθήκαμε του λέω τι έκανες χθες. Μου λέει πήγα σε πάρτυ που η μεγαλύτερη ηλικία ήταν 22 χρονών. Τον κοίταζα. Ήταν σε παρτυ μέχρι το πρωί με πιτσιρίκια στη Μύκονο. 

Όταν σου λέει αυτό το πράγμα κάποιος συνομήλικός σου ξενερώνεις. Μια χαρά είμαι μόνη μου, μπελάδες δεν θέλω. Κοιμάμαι ό,τι ώρα θέλω, ξυπνάω ό,τι ώρα θέλω». H Χριστίνα Παππά, μίλησε και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημία.

«Είμαι πολύ κουρασμένη. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή. Είναι μια πανδημία. Ερχόμαστε από μια μεγάλη κρίση. Πάνω που πήγαμε να πάρουμε ανάμεσα, δώσ’ του άλλη μία. Νομίζω αυτή η κρίση είναι χειρότερη. Τα μαγαζιά μου δουλευόυν πλέον takeaway και delivery. 

Ούτε μπορείς να φωνάξεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν μπορείς να τα βάλεις με την υγεία», σχολίασε η επιχειρηματίας, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει υποβληθεί πολλές φορές σε τεστ για τον κορονοϊό καθώς την έχει επισκεφτεί η μητέρα της και δεν θέλει να την εκθέτει σε κίνδυνο.

«Έχω κάνει συνολικά 11 ή 12 τεστ. Κάνω συνέχεια. Φοβάμαι γιατί έχει έρθει από το Βόλο η μητέρα μου. Με τη μαμά όσο κι αν δεν μπορούμε να συμβιώσουμε μαζί, αγαπιόμαστε. Όσοι γνωρίζουν τη μαμά μου λένε «αχ τι γλυκιά». Λέω πάρε τη δυο μέρες σπίτι να δείτε τι γλυκιά που είναι. Δεν γίνεται να είμαστε στο ίδιο σπίτι. Μαλώνουμε. 

Η μαμά μου θέλει να ξέρει τα πάντα. Νομίζει ότι είμαι μωρό. Της τα έλεγα όλα. Μου λέει πέρυσι ξέρω έμαθα παντρεύτηκες. Λέω μπράβο, αφού παντρεύτηκα και δεν το ξέρω εγώ», σχολίασε για τη μεταξύ τους σχέση.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό: https://youtu.be/H_C-MAg_DhM
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Παππά: «Το καλοκαίρι έβγαινα με κάποιον που πήγαινε σε πάρτι για 20χρονα… ξενέρωσα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 110612947465337841
item