Τα 16 Στοιχεία που Όλοι οι Άντρες Παρατηρούν σε μία Γυναίκα

Το τι αρέσει και δεν αρέσει σε έναν άντρα και σε μία γυναίκα για το αντίθετο φύλο δεν είναι πάντα το ίδιο. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες που οφείλουμε να γνωρίζουμε.

Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια έχουν αποδείξει πως ένας άντρας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο πως μυρίζει μια γυναίκα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνεις με το αγαπημένο σου άρωμα. Όταν γίνεσαι υπερβολική με κάτι, μπορεί να γίνει και λίγο ενοχλητικό στην πορεία.

Επίσης αν είσαι από τα κορίτσια αυτά που περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση υπέρ του δέοντος μάθε πως δεν τους ελκύουν καθόλου τα πολύ μακριά νύχια και τα έντονα και γυαλιστερά βερνίκια νυχιών

Ποια είναι όμως τα υπόλοιπα στοιχεία που όλοι οι άντρες παρατηρούν σε μία γυναίκα;

Δίνουν μεγάλη σημασία στο σχήμα των φρυδιών, στις βλεφαρίδες και πόσο τονισμένες είναι. Το μακιγιάζ παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Το μήκος, το πάχος και η απαλότητα των ποδιών καθώς και οι ραγάδες, συνήθως είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, όπως και η μικρή κοιλίτσα.

Για τους άντρες μετράει ακόμα αν φοράτε βρώμικα παπούτσια, φθαρμένα ρούχα, αλλά όχι λόγω μόδας, η αλουσιά και η η απλυσιά είναι παράγοντες που τους απομακρύνουν, σε αντίθεση με τα όμορφα εσώρουχα.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


epirusblog.gr
5 of 5
Τα 16 Στοιχεία που Όλοι οι Άντρες Παρατηρούν σε μία Γυναίκα
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 360326141729237899
item