Γιάννης Αϊβάζης: Η φωτογραφία της 12χρονης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! Γιάννης Αϊβάζης: Η φωτογραφία της 12χρονης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Αϊβάζης: Η φωτογραφία της 12χρονης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της!

Για τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, η κόρη τους Ισμήνη είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Το ζευγάρι απέκτησε πριν από δώδεκα χρόνια τον καρπό του έρωτά τους, το κοριτσάκι τους και από τότε η ζωή τους άλλαξε ριζικά.

Οι δύο ηθοποιοί παίρνουν την κόρη τους στις δουλειές τους, κάνουν τακτικά αναρτήσεις με τα «κατορθώματά» της, ενώ σε κάθε τους συνέντευξη θα μιλήσουν γλυκά για το κοριτσάκι τους.

Σήμερα, η Ισμήνη γίνεται 12 ετών και ο υπερήφανος μπαμπάς θέλησε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πρωί τις 18ης του Νοέμβρη, 11 κ 45 πριν δώδεκα χρόνια ήρθες στην ζωή μας ομορφιά μου !!! 

Σου εύχομαι η ζωή σου να είναι όμορφη σαν εσένα , με αγάπη και σεβασμό και να με αξιώσει ο Θεός να σε δω όπως Εσύ επιθυμείς !! 

Τα καλύτερα έρχονται !!! Σε Λατρεύω μωρό μου !!! Ο μπαμπάς σου #isminou #blessedfather #birthdaygirl» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός παρακάτω:

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Αϊβάζης: Η φωτογραφία της 12χρονης κόρης του και το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4162952967867192435
Σχόλια

Τα καλύτερα

item