Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκαλύπτει για το μέλλον του “Your Face Sounds Familiar” Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκαλύπτει για το μέλλον του “Your Face Sounds Familiar” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκαλύπτει για το μέλλον του “Your Face Sounds Familiar”

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την τηλεοπτική σεζόν που έχει αρχίσει με τον ανταγωνισμό, να είναι πολύ ισχυρός, φέτος. 

Η ίδια δίνει τη δική της μάχη στην απογευματινή ζώνη παρουσιάζοντας για 4η σεζόν το Still Standing και όπως είπε είναι μία διαφορετική χρονιά!

“Είναι η 4η χρονιά για το Still Standing και είναι ενδεικτική αν θα συνεχίσει ή όχι το παιχνίδι”αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του συγκεκριμένου προγράμματος.

Πιο αδύνατη από ποτέ η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε και για το ενδεχόμενο, να επανέλθει, τηλεοπτικά το “Your Face Sounds Familiar”.

“Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορονοϊό και υπάρχει κοινό μπορεί να γίνει”είπε η παρουσιάστρια , ωστόσο,  προς το παρόν ανέφερε πως δεν υπάρχουν  ενδείξεις, όπως χαρακτηριστικά, είπε αν θα γίνει το σόου των μεταμορφώσεων και ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση με το κανάλι γι’αυτό.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Μπεκατώρου: Τι αποκαλύπτει για το μέλλον του “Your Face Sounds Familiar”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8415498312690686927
Σχόλια
item