Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινά η πολύκροτη δίκη για την κηδεμονία των παιδιών του Μπραντ Πιτ και της Ατζελίνα Τζολί, επειτα από το διαζύγιο που ήρθε το 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάσημος ηθοποιός αναμένεται να κάνει μια κίνηση ματ, καλώντας για μάρτυρα υπεράσπισης -μεταξύ άλλων- και την Τζίλιαν Αρμενάντε, συμπρωταγωνίστρια της Τζολί στο φιλμ του 1999, Girl, Interrupted, μια ταινία που χάρισε στην πρώην του Πιτ, βραβείο Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.   

Δείτε το video Εδώ:  https://youtu.be/dW7tN9Lz77s                                                

Μάλιστα οι δυο γυναίκες συνεργάστηκαν ξανά και στην ταινία A Mighty Heart του 2007. Ακόμα, η λίστα μαρτύρων που κατέθεσε ο Μπραντ Πιτ στις 21 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει αρκετούς ψυχολόγους. 

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει έως τις 21 Οκτωβρίου και μάλλον θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έπειτα από τις αποκαλύψεις του Πιτ για τον εθισμό του στο αλκοόλ, γεγονός που η Αντζελίνα ενδέχεται να χρησιμοποιήσει εναντίνον του.

Ο Μπραντ Πιτ διεκδικεί κατά το ήμισυ την επιμέλεια των παιδιών του, με την Αντζελίνα Τζολί να παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της να έχει εκείνη την αποκλειστική επιμέλεια. 

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι έχει μαζί 6 παιδιά, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα και όπως γνωρίζουμε ήδη, ο μεγαλύτερος γιος, ο 19χρονος Μάντοξ, δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον πατέρα του.

Το πρώην ζευγάρι δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις και σύμφωνα με πηγές η ηθοποιός θα υποχωρήσει μόνο αν ο Πιτ κάνει πίσω στον αυστηρό όρο του διαζυγίου που έχει επιβάλλει τα παιδιά να έχουν ως βάση τους το Λος Άντζελες. 

Η Τζολί έχει εκφράσει την επιθυμία της να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού θεωρεί ότι ακατάλληλο για τα παιδιά της το τρόπο ζωής στο Χόλιγουντ.