Γιάννης Κουκουράκης: Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά τις “Άγριες Μέλισσες” και ο λόγος που είναι κατά του γάμου (vids) Γιάννης Κουκουράκης: Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά τις “Άγριες Μέλισσες” και ο λόγος που είναι κατά του γάμου (vids) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Κουκουράκης: Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά τις “Άγριες Μέλισσες” και ο λόγος που είναι κατά του γάμου (vids)

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Κουκουράκης

Ο «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες», συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την δεύτερη επιτυχημένη σεζόν της σειράς αλλά και για την «ομερτά» που επικρατεί ανάμεσα στους συντελεστές της, για τις εξελίξεις. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως τα επεισόδια που βλέπουμε τώρα ήταν να προβληθούν την άνοιξη, αλλά λόγω της καραντίνας δεν τα γύρισαν ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι γνώριζε τις συγκλονιστικές εξελίξεις του σήριαλ μήνες πριν…

Όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα μετά τις “Άγριες Μέλισσες”: “Η αλήθεια είναι ότι το χειρίζομαι σαν να μη συνέβη. Δεν άλλαξε κάτι στον κόσμο επειδή έγινα γνωστός… Ναι πήγα στην Μύκονο φέτος ένα διήμερο (γέλια). 

Είχα δουλέψει εκεί τέσσερα καλοκαίρια, αγαπάω πολύ αυτό το νησί και έχω κάνει πολλούς φίλους που κρατήσαν με τα χρόνια. Έχω δουλέψει και ως μπάρμαν και ως σερβιτόρος. Γι’ αυτό αγάπησα το νησί, γιατί το είδα από την πίσω πλευρά. 

Δεν ήταν ζητούμενο μου, ούτε διακαής πόθος, ούτε στόχος. Νομίζω ότι αυτό που άλλαξε ήταν ότι μπόρεσα να “ντιλάρω” τις άμυνες μου και να γίνω πιο ανοιχτός σαν άνθρωπος. Διότι με τους φίλους μου είμαι ανοιχτός, σε όσους γνωρίζω πρώτη φορά δεν είμαι. 

Δεν αντιλαμβάνομαι, όμως, ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατάω συντροφιά. Έπρεπε να κάτσω λίγο να συσκεφτώ με τον εαυτό μου και να σκεφτώ ότι οι άνθρωποι αυτοί σε νιώθουν δικό τους κομμάτι, χάρη σε αυτούς είσαι αυτός που είσαι. 

Γι’ αυτό οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί οφείλεις να πεις ευχαριστώ στους ανθρώπους που σου δίνουν δύναμη, ελπίδα, ζεστασιά και αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουκουράκης.

«Μου έκανε εντύπωση μια φορά από μία κοπέλα που δεν με γνώριζε και είχα βγει από το θέατρο. Κι ήρθε με ένα σκυλί και μου λέει είχα έρθει χθες με τις φίλες μου για κωμωδία αλλά εγώ τα βαριέμαι αυτά. 

Σε είδα κι ήρθα σήμερα να σου μιλήσω γιατί δεν έκατσα χθες. Αυτό με τρέλανε. Ήταν το πιο ντόμπρο, το πιο straightforward και εκτιμητέο. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα Η προσέγγιση ήταν πάρα πολύ ωραία.»

Δείτε το video: https://www.youtube.com/watch?v=5T87K7Mtz4I&feature=emb_logoepirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Κουκουράκης: Η μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά τις “Άγριες Μέλισσες” και ο λόγος που είναι κατά του γάμου (vids)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6224064377058605435
Σχόλια
item