Η Αρχαία Χρυσή Βιβλιοθήκη με την Ιστορία της Ανθρωπότητας που Βρέθηκε σε Σπήλαια Φτιαγμένα από Γίγαντες (video)

Αυτό το άρθρο αφορά μια μυστηριώδη ανακάλυψη, η οποία έγινε βαθιά μέσα στα συστήματα σπηλαίων στο Ecuador, τα οποία όπως και το περιεχόμενό τους θα μπορούσαν να ξαναγράψουν την ανθρώπινη ιστορία από την αρχή.

Μια ανακάλυψη, που αν και τώρα αποκρύπτεται από τον κόσμο, φωτογραφήθηκε, μελετήθηκε και τεκμηριώθηκε, χάρη στη σειρά αντικειμένων που είχαν συγκεντρωθεί από ένα άτομο γνωστό ως πάτερ Crespi.

Μια ολόκληρη, φαινομενικά εξωγήινη μεταλλική βιβλιοθήκη, συμπληρωμένη με εκατοντάδες φύλλα χρυσού, πλατίνας και άλλα πολύτιμα μέταλλα, σφυρηλατημένα με μια εκπληκτική, αλλά άγνωστη γλώσσα, σαφώς αφημένη από έναν λαό ή όντΑ με τεράστιες δυνατότητες.

Οι σπηλιές στις οποίες φέρεται να έχει γίνει αυτό το εύρημα, είναι γνωστές ως Cueva de los Tayos.

Και παρόλο που μια τέτοια ανακάλυψη απορρίπτεται από τις αρχές του Εκουαδόρ, υποστηρίζεται πως η ίδια η κυβέρνηση αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο χρηματοδότησαν μια εκτεταμένη αναζήτηση των συστημάτων σπηλαίων, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω αξιώσεων.

Το θέμα, λέγεται πως έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών, που ταξίδεψαν στα βάθη αυτών των σπηλαίων, συμπεριλαμβανομένου του Neil Armstrong, του πρώτου ανθρώπου στο φεγγάρι.

Εκεί που επικεντρώνεται το βίντεο που ακολουθεί στην συνέχεια, είναι πως τα σπήλαια είναι τεχνητά, λεξευμένα στον βράχο που όμως αμφισβητούν οι ακαδημίες. 

Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως φαίνεται ότι το δαιδαλώδες και ανεξερεύνητο σύστημα σπηλαίων, λειτούργησε σαν μία χρονοκάψουλα, καθώς όπως ισχυρίζεται ο Juan Moricz, εκεί μέσα έγινε η ανακάλυψη της λεγόμενης “μεταλλικής βιβλιοθήκης”.

O Moricz, σύμφωνα και με το bbc.com, υποστήριξε ότι βρήκε, στα βάθη του σπηλαίου των Tayos, μια αίθουσα στην οποία υπήρχαν χαραγμένα μεταλλικά φύλλα με αυτό που φαινόταν να είναι η ιστορία της ανθρωπότητας.

Επίσης, το πιο εντυπωσιακό είναι η λεγόμενη “πύλη Moricz” που δείχνει να είναι κατασκευασμένη με ιδιαίτερα εξαιρετική τεχνική και, μάλιστα, όχι από ανθρώπους αλλά από γίγαντες.

Η Χρυσή Βιβλιοθήκη με την Ιστορία της Ανθρωπότητας που Βρέθηκε σε Σπήλαια Φτιαγμένα από Γίγαντες (video)Η “Πύλη του Moricz”

Πρόκειται για ένα άνοιγμα στα βράχια που μοιάζει με μια επιμήκη πύλη με τοποθετημένα κιβωτιόσχημα κομμάτια βράχων πάνω σε ένα στενόμακρο και εντυπωσιακό ορθογώνιο κομμάτι πέτρας, το επιστήλιο, που ολοφάνερα δίνει την εντύπωση ότι έχει λαξευθεί. Ωστόσο ο γεωλόγος Garzón φαίνεται να θεωρηθεί ότι πρόκειται για έναν φυσικό σχηματισμό.

Το ερώτημα που προκύπτει για όσους δεν παραδέχονται ως φυσική την γεωλογική διαμόρφωση των σπηλαίων -αν και πολλοί έχουν αμφισβητήσει, τόσο τον Moricz όσο και τον Crespi- είναι, ποιοι και γιατί την έφτιαξαν και λάξευσαν αυτά τα σπήλαια κατά τον τρόπο αυτό και, επίσης, γιατί ένα τέτοιο εύρημα όπως της “μεταλλικής βιβλιοθήκης” προσέλκυσε την προσοχή του πρώτου ανθρώπου στο φεγγάρι… Μήπως ο αστροναύτης ήξερε ή υπέθετε κάτι που πρέπει να ανακαλύψουμε;

Ο Juan Moricz, λέγεται ότι υπέγραψε ένορκη δήλωση, ημερομηνίας 8 Ιουλίου 1969, στην οποία ομολόγησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εκουαδόρ, σχετικά με την ανακάλυψή του, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούσε να παράγει φωτογραφικά στοιχεία αυτής.

Όταν ο Moricz συναντήθηκε με τον von Däniken το 1972, τον έφερε σε μια μυστική είσοδο, μέσω της οποίας εισήλθαν σε μια τεχνητή αίθουσα μέσα στο σύστημα των σπηλαίων.

Προφανώς, ο von Däniken δεν πήγε ποτέ να δει την ίδια τη βιβλιοθήκη, ωστόσο έγραψε στο βιβλίο του, The Gold of the Gods:

“Τα περάσματα σχηματίζουν τέλειες ορθές γωνίες. Μερικές φορές είναι στενά, μερικές φορές φαρδιά. 

Οι τοίχοι είναι ομαλοί και συχνά φαίνονται γυαλισμένοι. Τα ανώτατα όρια είναι επίπεδα και μερικές φορές φαίνονται σαν να ήταν καλυμμένα με ένα είδος γυαλιστερό… Οι αμφιβολίες μου για την ύπαρξη των υπόγειων σηράγγων εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας και αισθάνθηκα τρομερά ευτυχισμένος.

Ο Moricz ανέφερε περάσματα όπως αυτά που εκτείνονται για εκατοντάδες μίλια, κάτω από τα εδάφη του Ecuador και του Περού”.

Τι συμβαίνει, τελικά, με αυτά τα σπήλαια; Είναι τεχνητά ή όχι; Υπάρχει η “μεταλλική βιβλιοθήκη”; Ποιοί την έφτιαξαν; Τι περιέχει; Υπάρχει κάποια κρυμμένη αλήθεια, βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες αυτές σπηλιές, η οποία θα μας αναγκάσει να ξαναγράψουμε εντελώς την ιστορία της ανθρωπότητας;

Δεν είναι λίγοι όσοι αμφισβητούν τα παραπάνω, ωστόσο είναι κι πάρα πολλοί εκείνοι οι εξερευνητές που προσπαθούν να βρουν απαντήσεις γύρω από τους θρύλους και την πραγματικότητα των Cuevos De Los Tayos;

Δείτε και το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/UkN4qamIXeQ

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

“Golden Library” Found In Caves Built By Giants?

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Η Αρχαία Χρυσή Βιβλιοθήκη με την Ιστορία της Ανθρωπότητας που Βρέθηκε σε Σπήλαια Φτιαγμένα από Γίγαντες (video)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 3422809676424347199
item