Η Ξανθή Τζερεφού ποζάρει στο TLIFE και αποκαλύπτει πώς έχασε βάρος, αλλά και το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της Η Ξανθή Τζερεφού ποζάρει στο TLIFE και αποκαλύπτει πώς έχασε βάρος, αλλά και το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ξανθή Τζερεφού ποζάρει στο TLIFE και αποκαλύπτει πώς έχασε βάρος, αλλά και το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της

Την Ξανθή Τζερεφού την γνωρίσαμε πριν δύο χρόνια, ως plus size model, στο GNTM.

Τότε ήταν το πληθωρικό μοντέλο με τα επιπλέον κιλά και τα πυρόξανθα μαλλιά που κέντρισε το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής και του κοινού με την προσωπικότητα και την ειλικρίνεια της.

Σήμερα δύο χρόνια μετά, οι αλλαγές στη ζωή της είναι μεγάλες. Για όλους όσους την βλέπουν μετά από καιρό και την συναντούν από κοντά μιλούν για θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά και δείχνει μία διαφορετική Ξανθή, σχεδόν αγνώριστη, από όταν μας πρωτοσυστήθηκε στο reality μόδας. 

Εμείς συναντήσαμε την Ξανθή Τζερεφού, η οποία όχι μόνο φωτογραφήθηκε για το TLIFE αλλά μίλησε για το GNTM, τις αλλαγές στη ζωή της, την μάχη με τη ζυγαριά και τα σχέδια της. 

Το νεαρό μοντέλο, μιλώντας για τη συμμετοχή της στο GNTM είπε ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για την ξαφνική δημοσιότητα που έλαβε: “Τότε ήταν σαν μια τρέλα, δεν το σκέφτηκα τι θα γίνει, μετά ή για ποιο λόγο και τα σχετικά, ήθελα να πάω να δείξω ότι και τα κορίτσια με τα παραπάνω κιλά μπορούν να κάνουν modeling και να ακολουθήσουν το όνειρό τους. 

Δεν ήμουν προετοιμασμένη, όπως άλλα κορίτσια, τα οποία είχαν πάει στοχευμένα. 

Μετά μου ήρθε, κάπως όλο αυτό που είχε συμβεί, σε ξέρει πολύς περισσότερος κόσμος, σε γνωρίζουν στο δρόμο, δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο για όλη αυτή την ξαφνική δημοσιότητα. 

Τότε είχα κάποια κιλά, ωστόσο δεν ήταν πολλά, ήμουν το large το κορίτσι, δεν ήμουν σίγουρα το skinny, ήμουν εκεί ένα light plus size.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ξανθή Τζερεφού ποζάρει στο TLIFE και αποκαλύπτει πώς έχασε βάρος, αλλά και το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 305405237117063380
Σχόλια
item