The Lost Daughter: Οι πρώτες φωτογραφίες της Dakota Johnson από τα γυρίσματα στις Σπέτσες

Η Maggie Gyllenhaal κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος «The Lost Daughter» της Elena Ferrante. Η Αμερικανίδα ηθοποιός μπήκε πίσω από την κάμερα και επέλεξε ως φόντο την Ελλάδα και συγκεκριμένα τις Σπέτσες

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λήδας θα δούμε την οσκαρική Olivia Colman, την Dakota Johnson, η οποία υποδύεται την μυστηριώδη γυναίκα που γνωρίζει η Λήδα, ενώ συμμετέχουν επίσης o Peter Sarsgaard (σύζυγος της Maggie Gyllenhaal), η Jessie Buckley και ο Paul Mescal ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Normal People».

Τα γυρίσματα με τις Olivia Colman και Dakota Johnson στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ξεκινήσει από τις 28 Σεπτεμβρίου και το νησί έχει γεμίζει διασημότητες.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την Dakota Johnson στο ιστορικό Ποσειδώνιο στην Ντάπια, επί το έργον.

Η χολυγουντιανή ηθοποιός ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Από την άλλη ο o Peter Sarsgaard (σύζυγος της Maggie Gyllenhaal), κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τα γυρίσματα για να απολαύσει τα νερά του νησιού με την οικογένεια του.

epirusblog.gr
5 of 5
The Lost Daughter: Οι πρώτες φωτογραφίες της Dakota Johnson από τα γυρίσματα στις Σπέτσες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3420710452765831754
item