Ήρθε η ώρα να μάθεις τι σημαίνουν τα tattoos της Demi Lovato

Κάθε tattoo συμβολίζει και κάτι, πόσο μάλλον για τον καθένα ξεχωριστά.Τα τατουάζ αν και είναι πλέον μια μόδα που λίγο πολύ όλοι ακολουθούμε, εξακολουθούν να έχουν για τον κάθε έναν από εμάς μια διαφορετική σημασία  αφού μια φράση, ακόμη και μια καρδιά μπορεί να κρύβει πίσω μια τεράστια ιστορία. 

Για τα παραπάνω, έρχονται όλα τα tattoos της Demi Lovato, να σου αποδείξουν ότι δε μιλάμε για τυχαία σχέδια, αλλά για μια ολόκληρη ιστορία.

Η Demi Lovato, όχι να το παινευτούμε αλλά έχει στιγματίσει το σώμα της με πολλά τατουάζ και πίσω από κάθε ένα από αυτά κρύβεται μια ιστορία που αγνοείς. 

Μεταξύ άλλων, έχει ένα λιοντάρι στο χέρι της, τη λέξη «free», ένα τεράστιο τριαντάφυλλο και πολλά άλλα.

Παρακάτω θα βρεις τα πιο... meaningfull tattos της για τα οποία έχει μιλήσει στους διαδικτυακούς της φίλους. 

Κι όμως, κάθε λέξη και κάθε σχέδιο συμβολίζει για εκείνη κάτι και πίστεψέ μας μόλις μάθεις τι, θα ενθουσιαστείς.

Ένας έκπτωτος άγγελος. Αυτό κι αν δεν είναι ένα τυχαίο τατουάζ. Λίγο μετά την εμφάνισή της στο Super Bowl αποκάλυψε ότι έχει ένα μεγάλο τατουάζ πίσω στην πλάτη της και αναφερόταν στον έκπτωτο άγγελο. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο PageSix, η Demi μίλησε στον tattoο artist της, πριν κάνει αυτό το σχέδιο, για τη ζωή της και έφτιαξαν αυτόν τον άγγελο. Με απλά λόγια ο έκπτωτος άγγελος συμβολίζει το «πνεύμα αφύπνισης» που την διακατείχε.

Δες περισσότερα στη gallery.































































































epirusblog.gr
5 of 5
Ήρθε η ώρα να μάθεις τι σημαίνουν τα tattoos της Demi Lovato
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3965194907936805085
item