Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Νέα γυναίκα στη ζωή του Μελέτη – Θα τη γνωρίσει στο Παρίσι!

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες. Όλα όσα θεωρούν δεδομένα οι ήρωες γκρεμίζονται μέρα με την ημέρα. Μέσα στις πολλές αλλαγές που έρχονται, λοιπόν, είναι και όλα όσα θα συμβούν στη ζωή του Μελέτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Tv O’ Clock, ο Μελέτης μετά το τελεσίγραφο που του έδωσε ο Κωνσταντής για να διακόψει τη σχέση του με την Πηνελόπη ταξιδεύει στο Παρίσι για να συναντήσει την Ανέτ, η οποία έχει καταφύγει εκεί προκειμένου να βρει την ηρεμία της. 

Ο νεαρός καταφτάνει στην γαλλική πρωτεύουσα αφήνοντας πίσω του την Πηνελόπη πληγωμένη και απελπισμένη. Η ίδια δέχεται συνεχώς υποψήφιους γαμπρούς αλλά κανένας δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσει τον Μελέτη…

Spoiler: Ο Δούκας χαροπαλεύει – Η επιστροφή του στο Διαφάνι

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να κάνει ευχάριστη την παραμονή του Μελέτη στο Παρίσι και να έρθει κοντά του.

Όμως, παρά τις προσπάθειες της Ανέτ, η επίσκεψη μιας νεαρής κοπέλας και φίλης της, ίσως βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ο Μελέτης, βλέποντας τη νεαρή κοπέλα, γοητεύεται και για πρώτη φορά δείχνει ενδιαφέρον για κάποια άλλη εκτός της Πηνελόπης. 

Και όσο οι μέρες περνούν, ο ίδιος γνωρίζεται καλύτερα με την Ανέτ και τη ζωή της στο Παρίσι αλλά το θέμα της Πηνελόπης εξακολουθεί να είναι αγκάθι ανάμεσά τους.

Την Ζορζέτ, μάλιστα, θα υποδυθεί η κούκλα ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου!

epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Νέα γυναίκα στη ζωή του Μελέτη – Θα τη γνωρίσει στο Παρίσι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4650384085868715534
item