Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Φρενίτιδα στα social media για τις φωτογραφίες με τη νέα συνοδό! “Βροχή” τα φαρμακερά σχόλια! Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Φρενίτιδα στα social media για τις φωτογραφίες με τη νέα συνοδό! “Βροχή” τα φαρμακερά σχόλια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Φρενίτιδα στα social media για τις φωτογραφίες με τη νέα συνοδό! “Βροχή” τα φαρμακερά σχόλια!

Όπως έγινε γνωστό, το προηγούμενο διάστημα, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να κάνουν ένα «διάλειμμα» στον γάμο τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό, υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο πλαστικός χειρουργός γύρισε σελίδα και ξεκίνησε να βγαίνει με μελαχρινή κυρία, με την οποία μάλιστα εμφανίστηκε μαζί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. 

Στο μεταξύ, σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ξανθιά καλλονή μιλώντας στο TLIFE, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι ο Αριστομένης δεν μπλέκει τη δουλειά με τα προσωπικά, απλά ήταν λάθος που βγήκαν κάποια σχόλια, τα οποία παρερμηνεύτηκαν και είναι λογικό να παρερμηνευτούν» και, στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό της: 

«Είχαμε συμφωνήσει και οι δύο να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και να μην δώσουμε δικαιώματα. 

Αυτό, ήταν λάθος από την μεριά της κοπέλας, η οποία ήταν τόσο διαχυτική».

Η αντίδραση του μοντέλου και όσα είπε στο TLIFE κέντρισαν το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας, με αποτέλεσμα τα σχόλια να πέσουν «βροχή» στο facebook. 

Αντικείμενο σχολιασμού; Οι αισθητικές παρεμβάσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και της νέας γυναίκας που είδαμε στο πλευρό του Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Πάρε μια γεύση από τα παρακάτω σχόλια:

epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Φρενίτιδα στα social media για τις φωτογραφίες με τη νέα συνοδό! “Βροχή” τα φαρμακερά σχόλια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4922062139207127649
Σχόλια
item