Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Ταξίδι στις Κάννες για το πρώην ζευγάρι (pics) Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Ταξίδι στις Κάννες για το πρώην ζευγάρι (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Ταξίδι στις Κάννες για το πρώην ζευγάρι (pics)

Στις Κάννες βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου.

Οι δύο πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ANT1, “Άγριες Μέλισσες” άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους στην Αθήνα και ταξίδεψαν στην πόλη της Νότιας Γαλλίας προκειμένου να παρευρεθούν στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ειδικότερα, η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας, οι οποίοι για τέσσερα χρόνια υπήρξαν ζευγάρι, βρέθηκαν στις Κάννες, καθώς φέτος ανάμεσα στις έντεκα ταινίες μικρού μήκους που διαγωνίζονταν για τον Χρυσό Φοίνικα, υπήρχε και μία ελληνική.

Ο λόγος για το “Motorway 65” της Εύης Καλογηροπούλου με πρωταγωνιστές την Έλλη Τρίγγου, τον Αργύρη Πανταζάρα και την Ξένια Ντάνια.

Σύσσωμη η παρέα, λοιπόν, συνδύασε τα κινηματογραφικά βραβεία με αναψυχή και πέρα από την παρουσία του στην εκδήλωση, φρόντισε να εξερευνήσει και τις Κάννες. 

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί, που μετά το χωρισμό τους διατηρούν άψογες σχέσεις, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την απόδρασή τους.

Δες φωτογραφίες:

Η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας έκαναν το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα!

epirusblog.gr
5 of 5
Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας: Ταξίδι στις Κάννες για το πρώην ζευγάρι (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5944927182961332092
Σχόλια
item