Μαρία Σολωμού: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μέχρι τα μεσάνυχτα μαζί με τις διάσημες φίλες της (pics) Μαρία Σολωμού: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μέχρι τα μεσάνυχτα μαζί με τις διάσημες φίλες της (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Σολωμού: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μέχρι τα μεσάνυχτα μαζί με τις διάσημες φίλες της (pics)

Γενέθλια είχε χθες η Μαρία Σολωμού και δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει! Η γνωστή ηθοποιός μπορεί υπό άλλες συνθήκες να διοργάνωνε ένα μεγάλο πάρτι και να ξεφάντωνε μαζί με όλους τους φίλους της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως, εν μέσω κορονοϊού, τα πράγματα έγιναν διαφορετικά.

Έτσι, σεβόμενη τα μέτρα προστασίας, η Μαρία Σολωμού βγήκε έξω μαζί με μερικές φίλες και όλες μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Στην παρέα της εορτάζουσας βρέθηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνη Ζαρίφη, με τις οποίες πρόκειται να συνεργαστεί επαγγελματικά αυτή τη σεζόν στο Mega, αλλά και η κολλητή φίλη της, Κατερίνα Θεοχάρη.

Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η γενέθλια τούρτα. Οι φίλες της Μαρίας Σολωμού επιμελήθηκαν την τούρτα, η οποία, όπως θα δεις, απεικόνιζε εκείνη επάνω. 

Δες φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Σολωμού: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μέχρι τα μεσάνυχτα μαζί με τις διάσημες φίλες της (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1163331240788513071
Σχόλια
item