Η Monica Bellucci θα συμβολίζει τον ανεκπλήρωτο πόθο μας Η Monica Bellucci θα συμβολίζει τον ανεκπλήρωτο πόθο μας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Monica Bellucci θα συμβολίζει τον ανεκπλήρωτο πόθο μας

Η Μόνικα Μπελούτσι έκλεισε τον Σεπτέμβριο το 56ο έτος της ηλικίας της και είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. 

Η διάσημη ηθοποιός έχει κερδίσει δικαίως  άπειρες φορές τον “τίτλο” της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο και στα 56 της δείχνει ότι μπορεί να τον κερδίζει για πολλά χρόνια ακόμα.

Δεν είναι όμως μόνο οι τέλειες αναλογίες και το αψεγάδιαστο πρόσωπο της Μπελούτσι που την κάνουν να ξεχωρίζει. 

Η Ιταλίδα ηθοποιός έχει ένα τρομερό ταλέντο να τσαλακώνει τον εαυτό της και να μένει εντυπωσιακή.

Έχει παίξει την καλόγρια,  την νύφη του Δράκουλα, την πόρνη, την Μαρία Μαγδαληνή μέχρι και την μάγισσα.

Δεν έχει φοβηθεί κανέναν από αυτούς τους ρόλους και μάλιστα σε όλους απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Καθόλου άσχημα για μια γυναίκα που ήθελε να γίνει μοντέλο και η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή της. 

Η Μπελούτσι δεν έχει διστάσει να γδυθεί μπροστά στον φακό. Η ίδια έχει δηλώσει “Το γυμνό δεν με φοβίζει γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα γυμνό σώμα”. όσες φορές και αν το επιχείρησε το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και ποτέ χυδαίο. 

Όχι μόνον όταν φωτογραφήθηκε γυμνή ούσα έγκυος (δύο φορές), αλλά ακόμα κι όταν το κόνσπετ ήταν προκαλέσει με τη σεξουαλικότητα της.

Σήμερα, η Μόνικα διανύει την 6η δεκαετία της ζωή της και παραμένει εντυπωσιακή.  Έχει χαρακτηριστεί ως αιώνιο σύμβολο ομορφιάς και έχει δηλώσει ότι το απολαμβάνει. Κι αυτές οι γραμμές είναι αφιερωμένες στην απόλυτη γυναίκα.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Monica Bellucci θα συμβολίζει τον ανεκπλήρωτο πόθο μας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 202889378645429110
Σχόλια
item