Κάτια Ταραμπάνκο: “Mου χρέωσαν ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο και η αιτία που χώρισε ο Γιάννης Αποστολάκης”

Η Κάτια Ταραμπάνκο την οποία γνωρίσαμε μέσα από το περσινό GNTM και αναδείχθηκε νικήτρια μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικο επίπεδο.

Η όμορφη Κάτια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για την συμμετοχή της στους “Θαλασσόλυκους” αλλά και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά και δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και το χώρο της μόδας.

Μιλώντας για τη γνωριμία τους ανέφερε πως ήταν προξενιό. Γνωρίστηκαν μέσω μιας φίλης της προς τα τέλη της καραντίνας και από τότε είναι μαζί. 

Η Κάτια Ταραμπάνκο περιγράφοντας τη σχέση τους είπε: ”Περάσαμε τα ups and downs μας, αλλά προσπαθήσαμε και οι δύο για τη σχέση αυτή και τώρα είμαστε μια χαρά. 

Η γνωριμία μας ήταν ξεκάθαρα προξενιό. Μας σύστησε μία φίλη μου με τον Κώστα ως έναν πολύ ωραίο τύπο που του αρέσουν τα sports και έχει μυαλό. 

Και πράγματι, έτσι είναι. Δεν ήμουν στη φάση να ξεκινήσω νέα σχέση, αλλά τα πράγματα κύλησαν μόνα τους. Περνάω πολύ χρόνο εδώ στο σπίτι του,ζούμε όμορφα μαζί και είμαστε ένα super active ζευγάρι.


Το όμορφο μοντέλο δήλωσε πως είναι ήρεμη και ερωτευμένη, ωστόσο ένιωσε αμηχανία όταν κυκλοφόρησαν, πριν λίγο καιρό, κάποιες φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον γνωστό σεφ και “θαλασσόλυκο” Γιάννη Αποστολάκη.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με χιούμορ δήλωσε στην δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα: “Να λες πάλι καλά που δεν μου χρέωσαν και τους δύο “Γιάννηδες”μαζί. 

Γενικά γελάσαμε πολύ με αυτήν την ιστορία. Μάλλον επειδή ήμασταν συνέχεια οι τρεις μας και κάποιοι δημοσιογράφοι γνώριζαν ότι ο Δρυμωνάκος έχει σχέση, είπαν να μου χρεώσουν τον Αποστολάκη. Βγήκα ακόμη και τρίτο πρόσωπο που χώρισε τον Γιάννη από την προηγούμενη σχέση του”

epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ταραμπάνκο: “Mου χρέωσαν ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο και η αιτία που χώρισε ο Γιάννης Αποστολάκης”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8141719524011140050
item