Πέτσας: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο lockdown για την Αττική αυτή τη στιγμή»

Κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένα ενδεχόμενο επιβολής lockdown στο λεκανοπέδιο εμφανίστηκε απόψε στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα lockdown στην Αττική ο κ. Πέτσας είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο για την Αττική» , επισημαίνοντας ωστόσο ότι «όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σήμερα, είμαστε έτοιμοι κάθε φορά να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και να επιβάλουμε εάν χρειάζεται τοπικά lockdown, εκεί που τα στατιστικά στοιχεία, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που παίρνουμε και τις οδηγίες που παίρνουμε και από την Ευρώπη, από τους αντίστοιχους οργανισμούς με τους δικούς μας, συνιστούν να έχουμε τέτοιου είδους μέτρα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι η Ελλάδα είναι σε μία καλή θέση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και σημείωσε πως «για να το διατηρήσουμε αυτό θα πρέπει σε τοπικό επίπεδο να περιχαρακώνουμε τα κρούσματα, όπως για παράδειγμα στην Κοζάνη και σε γενικό επίπεδο, σε όλη την Επικράτεια, να εφαρμόζουμε τα ήδη πολλά μέτρα που έχουμε πάρει».

Αναφέρθηκε και στα μέτρα που ανακοίνωσε το Παρίσι λέγοντας πως ότι “είναι ένα χαρακτηριστικό καμπανάκι για όλους μας” για να συμπληρώσει πως “καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να περιφρουρήσουμε αυτό που έχουμε στην Ελλάδα”.

epirusblog.gr
5 of 5
Πέτσας: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο lockdown για την Αττική αυτή τη στιγμή»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτικη 1477713697151950581
item