Η Kylie κατάφερε να πείσει τους νέους να ψηφίσουν με έναν αλλόκοτο τρόπο Η Kylie κατάφερε να πείσει τους νέους να ψηφίσουν με έναν αλλόκοτο τρόπο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Kylie κατάφερε να πείσει τους νέους να ψηφίσουν με έναν αλλόκοτο τρόπο

Σίγουρα έχεις καταλάβει πως η Αμερική βρίσκεται φέτος σε ρυθμό εκλογών ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την 3η Νοεμβρίου έχει ήδη ξεκινήσει. 

Η Kylie Jenner όπως και πολλοί άλλοι celebs έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη που έχουν τα social media για να ενθαρρύνουν τους fans και τους εκατομμύρια ακόλουθούς τους να εγγραφούν και να ψηφίσουν στην επερχόμενη μάχη για την ανάδειξη του Προέδρου των ΗΠΑ.

Ακριβώς μια μέρα πριν το πολύ σημαντικό debate του Donald Trump και του αντιπάλου του Joe Biden, η Kylie έκανε μια εντελώς απρόσμενη κίνηση. 

Η 22χρονη πόσταρε μια σούπερ σέξι φωτογραφία της με μπικίνι και στην λεζάντα καλούσε τους followers της να πατήσουν το link στο προφίλ της ώστε να μεταφερθούν στο Vote.org και αργότερα να ψηφίσουν.

 

Η Kylie, που συχνά χαρακτηρίζεται ως βασίλισσα του Instagram, απέδειξε ξανά την μεγάλη επιρροή που ασκεί στο κοινό της. Σε Instagram-story που ανέβασε αποκάλυψε πως η ιστοσελίδα Vote.org είδε αύξηση 1.500 % (ναι, κι όμως!) μετά το ποστάρισμα των φωτογραφιών της.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες της με το πολύχρωμο μπικίνι έκαναν χαμό και ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια likes. Τα σχόλια ήταν αμέτρητα αφού η Kylie ξέρει καλά πώς να τραβάει τα βλέμματα και να περνάει το μήνυμά της.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Kylie κατάφερε να πείσει τους νέους να ψηφίσουν με έναν αλλόκοτο τρόπο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1946863747956386987
Σχόλια
item