Ζένια Μπονάτσου: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο J2US, Βαγγέλη Κακουριώτη! Ζένια Μπονάτσου: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο J2US, Βαγγέλη Κακουριώτη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζένια Μπονάτσου: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο J2US, Βαγγέλη Κακουριώτη!

H Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο μουσικό σόου «Just the two of us», με coach τον Βαγγέλη Κακουριώτη. 

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, εκτός από ζευγάρι στη σκηνή του σόου τους, οι φήμες τούς θέλουν ζευγάρι και στη ζωή.

Η ηθοποιός δίνει την απάντησή της στο «Secret»  και τη Σάσα Σταμάτη, βάζοντας τέλος στις φήμες περί ειδυλλίου. «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Οσον αφορά τα προσωπικά της, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες, μας λέει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή».


Η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, την παρακολουθεί στο σόου και μάλιστα είναι μεγάλη φαν της. «Της άρεσε πάρα πολύ και μου είπε ότι ήμουν πολύ καλή», δηλώνει. 

Μιλώντας για τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Ο παππούς χάρηκε πολύ που με είδε», αναφέρει. 

H ίδια είναι πολύ χαρούμενη που της δόθηκε η ευκαιρία να είναι στο σόου και περνάει υπέροχα, αφού είναι το μόνο που την ενδιαφέρει. 

«Είναι όλα πολύ καλά και περνάμε καλά στο σόου», λέει, ενώ αναφορικά με τις εξελίξεις με τον COVID-19 απαντά: «Δεν φοβάμαι τον κορονοϊό. Φοράω μάσκα. Εδώ ήμουν όλο το καλοκαίρι στη Μύκονο, τώρα θα φοβηθώ;».

epirusblog.gr
5 of 5
Ζένια Μπονάτσου: Απαντά αν είναι ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο J2US, Βαγγέλη Κακουριώτη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6707318971122349379
Σχόλια
item