H Bella Hadid έγινε avatar για την καμπάνια του οίκου Mugler

Ο creative director του οίκου Μugler Casey Cadwallader επέλεξε για τη νέα του καμπάνια για το καλοκαίρι 2021 πολλά διάσημα μοντέλα ανάμεσα τους και η Bella Hadid.

H 23χρονη καλλονή συνεργάζεται τις τελευταίες σεζόν με τον Cadwallader και έχει περπατήσει για τον Mugler σε προηγούμενες εβδομάδες μόδας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φορέσει δημιουργίες του οίκου!

Όταν λοιπόν άρχισαν τα meeting για την νέα καμπάνια υπήρξε ένα πρόβλημα, καθώς όλο το team ήταν στο Παρίσι ενώ η Bella στην Αμερική και λόγω της πανδημίας ήταν αδύνατον να ταξιδέψει! 

Τότε λοιπόν αποφασίστηκε να δημιουργηθεί το avatar της Bella και αμέσως το μοντέλο βρέθηκε σε ένα studio όπου φωτογραφήθηκε και πόζαρε για να προχωρήσει η διαδικασία!

Η Bella Hadid μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο οποίο τη βλέπουμε ως avatar να περπατάει στον διάδρομο με ένα λευκό τζιν και tank top, ενώ αργότερα μεταμορφώνεται σε Πήγασο κάτι όχι τυχαίο αφού ο Cadwallader ξέρει την αδυναμία της στην ιππασία και τα άλογα.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή!

epirusblog.gr
5 of 5
H Bella Hadid έγινε avatar για την καμπάνια του οίκου Mugler
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1631681537690332884
item