Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι full in love και δε το κρύβει (Pic) Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι full in love και δε το κρύβει (Pic) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι full in love και δε το κρύβει (Pic)

Στην καλύτερή της φάση φαίνεται πως είναι η προσωπική ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθακωστόπουλο. 

Η γνωστή παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια επέλεγε να κρατά τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πλέον δεν κρύβεται.

Το ζευγάρι αν και αρχικά απέφευγε να δημοσιεύει πράγματα που αφορούσαν τη σχέση του πλέον όλο και πιο συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από κοινές τους εξόδους.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία ενώ το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε ακόμη μια από κοινή τους έξοδο την οποία συνόδευσε με το τρυφερό σχόλιο, “αγάπη μου”.

Θυμίζουμε πως η σχέση του ζευγαριού μετρά σχεδόν τρεις μήνες ενώ φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι του αγαπημένου της.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι full in love και δε το κρύβει (Pic)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 361951692069810293
Σχόλια

Τα καλύτερα

item