Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται για τη Vogue στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται για τη Vogue στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται για τη Vogue στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Vogue έκανε η Emily Ratajkowski, η οποία πριν λίγες ώρες αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα, καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η διάσημη καλλονή ποζάρει στο digital εξώφυλλο της Vogue με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφιση της, δηλώνει ότι προτιμά να μάθει το φύλο του παιδιού στα… 18 του όταν τους το ανακοινώσει το ίδιο.

Η Emrata μιλάει για την εγκυμοσύνη της και πόσο ιδιαίτερα νιώθει για αυτή την νέα τρομακτικά θαυμάσια διαδρομή, στην οποία θα ανακαλύψει μαζί με τον σύζυγο της πολλά νέα πράγματα.

Παράλληλα με  την φωτογράφιση που έκανε ο Cass Bird η Emrata γύρισε ένα video με στιγμιότυπα από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, όπου μιλάει για όσα την απασχολούν.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Emily Ratajkowski φωτογραφίζεται για τη Vogue στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1060312698330927430
Σχόλια
item