Άννα Βίσση: Οι celebrities απόλαυσαν τη συναυλία της στο Άλσος – Δες ποιοι έδωσαν το παρών (pics) Άννα Βίσση: Οι celebrities απόλαυσαν τη συναυλία της στο Άλσος – Δες ποιοι έδωσαν το παρών (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άννα Βίσση: Οι celebrities απόλαυσαν τη συναυλία της στο Άλσος – Δες ποιοι έδωσαν το παρών (pics)

Μια μεγάλη συναυλία παραχώρησε στο θέατρο Άλσος το βράδυ της Τετάρτης η Άννα Βίσση!

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, η γνωστή τραγουδίστρια ένωσε ξανά τις δυνάμεις της με τη «χρυσή» δεκατριμελή μπάντα της και χάρισε ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όλους όσους βρέθηκαν στο χώρο για να την απολαύσουν. 

Μπορεί να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, όμως η Άννα Βίσση δεν χάνει στιγμή το κέφι της κάνοντας με πάθος αυτό που αγαπάει περισσότερο στη ζωή της, να τραγουδά! 

Το μουσικό ταξίδι στις επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και του σήμερα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και γνωστά ονόματα από την εγχώρια showbiz. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Τάκη Ζαχαράτο, τη Μαρίνα Βερνίκου με τον Τζον Καγιούλη, την Κάτια Ταραμπανκό, τη Δέσποινα Καμπούρη μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, τη Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη. 

Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος δεν δίστασε να ανέβει στη γνώριμη για εκείνον σκηνή του Άλσος και να τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση.  

Δες φωτογραφίες:

Κάτια Ταραμπανκό

Τζον Καγιούλης-Μαρίνα Βερνίκου

Βαγγέλης Ταρασιάδης-Δέσποινα Καμπούρη

Γιάννης Κοντούλης-Δέσποινα Μοιραράκη

Τάκης Ζαχαράτος-Χρύσανθος Πανάς

Γωγώ Μπρέμπου-Χρήστος Χωμενίδης

Φωτογραφίες: NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Βίσση: Οι celebrities απόλαυσαν τη συναυλία της στο Άλσος – Δες ποιοι έδωσαν το παρών (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8815966283362341769
Σχόλια
item