Άρτα: Απολογισμός Έργου Του Δημάρχου Αρταίων Και Ορισμός Νέων Αντιδημάρχων Άρτα: Απολογισμός Έργου Του Δημάρχου Αρταίων Και Ορισμός Νέων Αντιδημάρχων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Απολογισμός Έργου Του Δημάρχου Αρταίων Και Ορισμός Νέων Αντιδημάρχων

 

Να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο

Χρ.Τσιρογιάννης: «Αυτή η χρονιά δοκίμασε τις αντοχές όλων μας»

«Αυτή η χρονιά δοκίμασε τις αντοχές και τα αντανακλαστικά όλων μας λόγω των έκτακτων μέτρων. Κάποια πράγματα καθυστέρησαν αναγκαστικά, αλλά πολλά προχώρησαν εντυπωσιακά καλά. Τώρα πρέπει να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος. 

Καμία αστοχία, καμία καθυστέρηση από εδώ και μπρος», τόνισε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ.Τσιρογιάννης στον απολογισμό του όπου ανακοινώθηκαν και οι νέοι Αβτιδήμαρχοι.

Αρχικά ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε όλους τους Αντιδημάρχους για την καλή δουλειά και το έργο που προσέφεραν στον Δήμο το πρώτο έτος της νέας τους θητείας, καθώς ευχαρίστησε και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους συνεργάτες και υπαλλήλους του Δήμου, για την πολύ καλή συνεργασία.

Χαμηλούς τόνους, μεθοδική και σκληρή δουλειά, αναπλήρωση του χρόνου που χάθηκε λόγω covid 19, ζήτησε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, κατά τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής αρχής και την ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων που έγιναν την Παρασκευή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι Αντιδήμαρχοι αντιμετώπισαν τις ανακοινώσεις ως σημείο επανεκκίνησης για μια πιο γόνιμη χρονιά.

Τα μηνύματα του Δημάρχου
Ο Δήμαρχος ήταν ξεκάθαρος ως προς το τι περιμένει από τους Αντιδημάρχους, αναφέροντας πως «Η επιτυχία είναι συλλογική, ανεξάρτητα από τον τομέα ευθύνης του. Το ίδιο και οι αστοχίες. Αυτή η προσέγγιση πρέπει να μας καθοδηγεί όλους και πρώτα απ’ όλα εμένα». 

Ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ανέφερε: «Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει πολλά. Η προγραμματισμένη, σκληρή και επίπονη δουλειά αποδίδει. Όμως, η υγειονομική κρίση μας επέβαλε άλλες προτεραιότητες. Τώρα πρέπει να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο».

Και κατέληξε: «Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία. Κριτής μας είναι η συνείδησή μας και πάνω απ’ όλα ο αρτινός λαός. 

Είμαι βέβαιος, ότι το επόμενο διάστημα θα ανοίξουμε βηματισμό. Δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος ούτε διάθεση ανοχής εκ μέρους μου. Είμαστε εδώ για να λύνουμε τα προβλήματα, όχι για να τα περιγράφουμε. Ξέρω ότι το μπορούμε, γι’ αυτό και σας το ζητάω τόσο απόλυτα».

Η σύνθεση των νέων Αντιδημάρχων
Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, η ομάδα των νέων Αντιδημάρχων, αποτελείται από μια σύνθεση έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών, που συνδυάζουν την γνώση και την εμπειρία με την θέληση και το πείσμα.

Να σημειωθεί πως πέραν των μετακινήσεων που υπήρξαν, αξιοσημείωτη είναι η τοποθέτηση στη θέση του Αντιδήμαρχου Επιχειρηματικότητας, Προστασίας και Ανάπτυξης του Αμβρακικού Κόλπου, στον Κώστα Μάρο, που πρόσφατα προσχώρησε στην παράταξη του Δημάρχου. 

Επίσης η ανάθεση του νεοεισελθόντα Δημήτρη Σφήκα στη θέση του Αντιδήμαρχου Έργων και Δημοτικής Αστυνομίας. 

Τέλος, αναμενόμενη η παραμονή του «στρατηγού» Γιώργου Μπουκουβάλα ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Με αλφαβητική σειρά, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, αναθέτει την άσκηση των αρμοδιοτήτων στους παρακάτω Αντιδημάρχους:
1.Παντελής Κωλέτσος: Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθημερινότητας και Πρασίνου (Δ.Ε Φιλοθέης)
2.Νικόλαος Λιόντος: Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας
3.Μάρος Κωνσταντίνος: Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Προστασίας και Ανάπτυξης του Αμβρακικού Κόλπου (Δ.Ε Αμβρακικού)
4.Γεώργιος Μπουκουβάλας: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη (Δ.Ε Ξηροβουνίου)
5.Γιώργος Πανέτας: Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εφαρμογών έξυπνης Πόλης και Πολιτικής Προστασίας (Αναπληρωτής Δημάρχου)

6.Χριστόφορος Σιαφάκας: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (Δ.Ε Βλαχερνών)
7.Δημήτρης Σφήκας: Αντιδήμαρχος Έργων, Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας και Χωροταξίας και Δημοτικής Αστυνομίας (Δ.Κ Αρταίων πόλη Άρτας)
8.Κωνσταντίνος Χαρακλιάς: ΑντιδήμαρχοςΤουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς ( Κωστακιοί, Κεραμάτες, Εργατικές Κατοικίες, Άγιοι Ανάργυροι, Λιμίνη)


Ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Τσιρογιάννης, κρατάει τις αρμοδιότητες του Γραφείου Δημότη, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την βαρύτητα που δίνει ο ίδιος, στα θέματα καθημερινότητας και εξυπηρέτησης του Δημότη.


Πηγή: ixotisartas.gr

epirusblog.gr
5 of 5
 
Άρτα: Απολογισμός Έργου Του Δημάρχου Αρταίων Και Ορισμός Νέων Αντιδημάρχων
epirusblog.gr
5 of 5
 
Αρτα 6855051973056055712
Σχόλια
item