Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Βουτιά στα βαθιά στην υποκριτική

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι ένα νέο κορίτσι που πέρα από μία αξιόλογη πορεία στο modelling πέρασε -όχι χωρίς φόβο- αλλά με πίστη και πείσμα στο χώρο της υποκριτικής. 

Κι επέπλευσε χάρη στο δυναμισμό, την όρεξη και τη στρατιωτική πειθαρχία που τη χαρακτηρίζουν.

Η ίδια χαρακτηριστικά αφηγείται στο περιοδικό Shape, που ευθύνεται για το σχετικό cover story, πως «οι περισσότεροι ηθοποιοί ξεκινούν να παίζουν μπροστά σε 30 με 50 άτομα. 

Εγώ ξεκίνησα σ’ ένα τεράστιο θέατρο με 1800 ανθρώπους να με κοιτάζουν. Θυμάμαι έτρεμαν τα χέρια μου, η φωνή μου, ένιωθα πως θα λιποθυμήσω».

Της πήρε μόλις τρεις μέρες για να ηρεμήσει, ν’ αρχίσει να το χαίρεται, να το απολαμβάνει και να γίνεται καλύτερη. Καθόλου τυχαίο αφού παραδέχεται ότι είναι, ακριβώς, ο άνθρωπος που λειτουργεί με τη βουτιά στα βαθιά.

Και διαπιστώνει, μετά την συμμετοχή της στην ταινία Berlin, I love you, δίπλα σε ηθοποιούς μεγάλου βεληνεκούς όπως η Hayden Panettiere και ο Nikolai Kinski, πως «όταν είσαι έξω από τα νερά σου καταλήγεις να προσπαθείς ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρεις».

Μοντέλο με jaw dropping αναλογίες, δε διστάζει να μιλήσει με ειλικρίνεια για την συναισθηματική υπερφαγία που της δημιούργησε η πρώτη της περίοδος στο modeling καθώς, και τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της προκειμένου να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο θέμα και να έχει αυτογνωσία. 

Πρόκειται για ένα νέον άνθρωπο που έχει μάθει να εργάζεται σκληρά. Άλλωστε, όπως σημειώνει και η ίδια εργάζεται από τα 19 της.

Η Ναυσικά είναι χωρίς αμφιβολία ένα προσγειωμένο, ταλαντούχο κορίτσι που αντιπαρέρχεται τις προκλήσεις που τις θέτει η ζωή με ψυχραιμία κι επαγγελματισμό. 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια δηλώνει πως «τα όνειρα πολλές φορές πραγματοποιούνται αλλά δε σε κάνουν όσο ευτυχισμένο πίστευες». Κι ότι εκείνο που κυρίως επιζητεί τελικά είναι «να είμαι ήρεμη κι ευτυχισμένη».

Της το ευχόμαστε ολόψυχα και σημειώνουμε ότι φαίνεται να έχει, όντως, κάνει καλή δουλειά με τον εαυτό της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Βουτιά στα βαθιά στην υποκριτική
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6901278262441212111
item