Γιάννενα: Κανένας εφησυχασμός για τη στήριξη των εμπόρων Γιάννενα: Κανένας εφησυχασμός για τη στήριξη των εμπόρων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Κανένας εφησυχασμός για τη στήριξη των εμπόρων

Τη δέσμευση του αντιδημάρχου Φ. Βάββα, εξασφάλισε ο Σύλλογος για νέα μέτρα ελάφρυνσης των επαγγελματιών που επλήγησαν από την πανδημία.

Στις 13 Οκτωβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, στα πλαίσια της κινητοποίησης που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο, διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα προστασίας για τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς εμπόρους, συναντηθήκε με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Βάββα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, σε αυτή την συνάντηση ο κ. Βάββας δεσμεύτηκε, πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, θα κατατεθούν μέτρα ελάφρυνσης των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε κλάδους που «πλήττονται από τον Covid-19» με μείωση των δημοτικών τελών με αναδρομική ισχύ από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα.

«Ελπίζουμε αυτή τη φορά η δημοτική αρχή να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της , γιατί αντίστοιχες δεσμεύσεις είχαμε πάρει και σε προηγούμενη συνάντηση με την Δημοτική Αρχή τον Μάρτιο, στο πρώτο κύμα της πανδημίας. 

Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε την πάλη μας και κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ικανοποιηθεί το αίτημά μας για πλήρη απαλλαγή όλων των αυτοαπασχολούμενων για 6 μήνες από τα δημοτικά τέλη. 

Είναι το ελάχιστο μέτρο στήριξης από την πλευρά του Δήμου», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κανένας εφησυχασμός για τη στήριξη των εμπόρων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6639893484736631118
Σχόλια
item