Πρέβεζα: Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για την επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου Πρέβεζα: Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για την επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για την επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου

Aποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Η ανάδειξη αναδόχων για την επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου, για την μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων Παρακαλάμου, για εργασίες στην ιστορική γέφυρα της Άρτας και η προώθηση οδικών έργων και έργων πολιτισμού με προγραμματικές συμβάσεις σε Άρτα, Πρέβεζα, Πάργα κ.α. περιλαμβάνονται στις αποφάσεις που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αναλυτικά:

Κατακυρώθηκαν οι διαγωνισμοί και αναδείχθηκαν οι οριστικοί ανάδοχοι των έργων:

Βελτίωση πρόσβασης – σήμανσης στα Ιαματικά Λουτρά Χανόπουλου Άρτας, προϋπολογισμού 231.500,00 € με ΦΠΑ. Ανάδοχος ΜΕΚΟΝ Α.Ε.

Βελτίωση της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, προϋπολογισμού 100.000,00 €. Ανάδοχος Πανηπειρωτική ΑΤΕ.

Προσθήκη νέου διώροφου κτιρίου στο υπάρχον δημοτικό σχολείο Καναλίου προϋπολογισμού € 680.920. Ανάδοχος ΒΕΡΜΙΟ ΑΤΕ

Επείγουσες εργασίες ανάντη Ιστορικής γέφυρας Άρτας, προϋπολογισμού 300.000 €  Ανάδοχος Δ. Φούκας.

Αναδείχθηκαν προσωρινοί ανάδοχοι για τα έργα:

Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Τ.Δ. Παρακαλάμου του Δήμου Άνω Καλαμά (νυν Πωγωνίου), προϋπολογισμού 700.000 €. Ανάδοχος ΣΥΡΜΕΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε.

Άμεση αποκατάσταση επαρχιακής οδού Κοκκινόχωμα – Δελβινακόπουλο – Σπήλαιο», προϋπολογισμού 120.000 €. Ανάδοχος ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝ. ΙΚΕ

Συντήρηση του Δικαστικού Μεγάρου Άρτας, προϋπολογισμού € 56.000. Ανάδοχος Ρήγας Κουτσός.

Κατασκευή τεχνικών και διαβάσεων επί ρεμάτων στην περιοχή Κοτσανόπουλου Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 50.000 €

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων

Ø  «Παρεμβάσεις στην περιοχή αναδασμού στις «Πολιτσές» Χρυσοβίτσας», προϋπολογισμού 80.000 ευρώ.

Ø  Συντήρηση – αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Δραγοψάς, προϋπολογισμού 125.000 ευρώ.

Σύναψη Προγραμματικών Συμβάσεων

Από την Ο.Ε. εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους Πρέβεζας και Πάργας για οδικά έργα σε Δήμους Πάργας και Πρέβεζας και συγκεκριμένα:

Η προγραμματική με το Δήμο Πρέβεζας αφορά το έργο:  «Βελτίωση βατότητας – κατασκευή τεχνικών – σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στο Δήμο Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 282.200, εκ των οποίων 218.000 ευρώ θα καταβάλλει η Π.Ε. Πρέβεζας και 64.200 ο Δήμος Πρέβεζας.

Η προγραμματική με το Δήμο Πάργας αφορά το έργο:  «Βελτίωση βατότητας – κατασκευή τεχνικών – σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στο Δήμο Πάργας», προϋπολογισμού € 382.000, εκ των οποίων η Π.Ε. Πρέβεζας θα καταβάλλει 283.000 ευρώ και ο Δήμος 99.000 ευρώ.

Προγραμματικές για έργα Πολιτισμού

Η Ο.Ε. ενέκρινε τη σύναψη των παρακάτω προγραμματικών συμβάσεων για έργα Πολιτισμού και συγκεκριμένα:

Με το Υπουργείο Πολιτισμού για  το έργο: «Εργασίες αντιστήριξης των πρανών στον Αρχαιολογικό χώρο Μικρού Θεάτρου της Αρχαίας Αμβρακίας», προϋπολογισμού 258.000 ευρώ.

Με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων για τα έργα: α) Αντικατάσταση στέγης Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Ροδοτοπίου, προϋπολογισμού 98.100 ευρώ και Β) Αποκατάσταση Ιερού Ναού Ταξιαρχών Σερβιανών προϋπολογισμού 55.000 ευρώ.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για την επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Καναλίου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 771939037189228070
Σχόλια
item