Γιάννενα: Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων Γιάννενα: Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων

Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο: «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του» οργανώνει το Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για τη συμμετοχή του κοινού στην ανάδειξη της πλούσιας ομορφιάς της πόλης των Ιωαννίνων.

Από σήμερα, Πέμπτη και έως τις 30 Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στο email του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών tourismioannina@gmail.com και αυτές θα αξιολογηθούν από τριμελή κριτική επιτροπή.

Το βραβείο για τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα είναι από μία φωτογραφική μηχανή, ενώ για τις αμέσως τρεις καλύτερες θα δοθεί ως έπαινος από ένας σκληρός δίσκος.

Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν με ευθύνη του Γραφείου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, και θα εκτεθούν το Φεβρουάριο του 2021 στον εκθεσιακό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. 

Επίσης, μία φωτογραφία από τον κάθε συμμετέχοντα στο διαγωνισμό θα αναρτηθεί, σε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του Γραφείου (www.travelioannina.com), με τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού.

Παρουσιάζοντας την πρωτοβουλία, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου, Γιώργος Λώλης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι σε αυτή την καλλιτεχνική πρόκληση, «η καθεμία και ο καθένας, ανάλογα με το οπτικό ενδιαφέρον τους, μπορούν να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για τις ομορφιές του τόπου μας, χωρίς συμβατικούς όρους επαγγελματικής προσέγγισης, προκαθορισμένες τεχνοτροπίες και επικοινωνιακά στερεότυπα».

Κλείνοντας, ο αντιδήμαρχος, εξέφρασε την ελπίδα «να πλημμυρίσει το διαδίκτυο με ποικιλόμορφες εικόνες από την πόλη μας».

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Γραφείου τουριστικής προβολής, Αιμίλιος Νέος παρουσίασε τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του διαγωνισμού φωτογραφίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας για την τουριστική προβολή των Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6307488826705289040
Σχόλια
item